نقدهای منصفانه رسانه‌ها به بهبود عملکرد دستگاه‌های اجرایی کمک می‌کند

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از خبرنگاران و فعالان حوزه خبر گفت: برخی نقدها و تحلیل‌های رسانه‌ها درباره عملکرد دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان، منصفانه و راهبردی بوده است و رسانه‌ها در شرایط بحرانی نقش مهمی دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، ولی داداشی امروز _یکشنبه یکم شهریور_ در آئین گرامیداشت روز خبرنگار در بندر آستارا با اشاره به شرایط کشور و با قدردانی از تلاش خبرنگاران در حوزه خبر، تحلیل و نقد اظهار کرد: خبرنگاران شهرستان مرزی آستارا در حوزه خبر و تحلیل زحمات زیادی می‌کشند و نقدهای آنها نیز در مواردی منصفانه و راهبردی بوده است.

وی افزود: امروز کشور در شرایط جنگی قرار دارد و نیروهای مسلح در شهرستان آستارا، از مرزبانی و انتظامی تا سایر نیروهای نظامی، برای حفظ امنیت و آرامش مردم تلاش می‌کنند و زحمات آن‌ها قابل تقدیر است.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با قدردانی از مردم کشور خاطرنشان کرد: مردم صبورانه و دلاورمردانه در برابر دشمن آمریکایی صهیونیستی و ایادی آنها ایستادگی کردند و در کنار نیروهای مسلح، اجازه ندادند دشمن به اهداف خود دست پیدا کند.

داداشی با اشاره به عملکرد دولت در شرایط جنگی تصریح کرد: دولت در این شرایط تلاش زیادی انجام داده است و این موضوع را در سطح ملی از نزدیک شاهد بوده‌ام؛ با توجه به وضعیت نامناسب نقدینگی و بودجه کشور و محدودیت‌های ایجادشده در تجارت و اقتصاد، اداره امور کشور در چنین شرایطی دشوار است.

وی ادامه داد: بسته‌شدن مرزهای جنوب، تحریم‌های آمریکا و محدودشدن تردد تجاری و اقتصادی که بخش عمده آن از جنوب کشور انجام می‌شود، فشار زیادی ایجاد کرده است؛ با این حال، دولت، وزرا، استانداران، فرمانداران و رؤسای ادارات در شرایط جنگی پای کار بودند و برای خدمت به مردم تلاش کردند.

نماینده آستارا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش رسانه‌ها در این شرایط گفت: خبرنگاران اخبار و اطلاعات مربوط به جنگ و همچنین عملکرد دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان را به افکار عمومی منتقل کردند و در این بحران، نقش مهمی در آگاهی‌بخشی جامعه داشتند.

داداشی افزود: خبرنگاران چشم و گوش ملت هستند و ما برای آنان احترام قائلیم و آنها را از نخبگان اجتماعی می‌دانیم؛ لذا نوع نگاه و تحلیل رسانه‌ها نسبت به مسائل شهرستان، استان و کشور اهمیت زیادی دارد.

وی تأکید کرد: رسانه‌ها باید با فعالیت حرفه‌ای خود در انعکاس اخبار و تحلیل مسائل، به آگاهی جامعه کمک کرده و در شرایط دشوار کنونی نیز نقش خود را به‌درستی ایفا کنند.

نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی در پایان برای خبرنگاران شهرستان آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدوارم خبرنگاران در مسیر فعالیت خود موفق باشند و هر سال بهتر از سال گذشته بدرخشند.

کد مطلب 998237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.