محور کلاچای-رحیم‌آباد-قزوین می‌تواند بار ترافیکی شمال کشور را کاهش دهد

استاندار گیلان گفت: تکمیل محور کلاچای-رحیم‌آباد-قزوین می‌تواند به‌عنوان یک مسیر مطمئن و جایگزین، بخشی از بار ترافیکی مسیرهای اصلی شمال کشور را کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس ظهر امروز _شنبه سی‌ویکم مرداد_ در حاشیه بازدید از محور کلاچای-رحیم‌آباد-قزوین بازدید و آخرین وضعیت این مسیر در جمع خبرنگاران با اشاره به قرار گرفتن محل مورد بازدید در نقطه تلاقی سه استان گیلان، مازندران و قزوین اظهار کرد: تکمیل این محور می‌تواند به‌عنوان یک مسیر مطمئن و جایگزین، بخشی از بار ترافیکی مسیرهای اصلی شمال کشور را کاهش دهد.

وی با بیان اینکه بخشی از بار ترافیکی به طور معمول از محور قزوین-رشت و بخشی نیز از مسیرهای ارتباطی منتهی به مازندران و محور کندوان عبور می‌کند، افزود: ایجاد و تکمیل این مسیر می‌تواند راه ارتباطی مطمئن دیگری برای تردد در شمال کشور فراهم کرده و در کاهش بار ترافیکی محورهای موجود مؤثر باشد.

استاندار گیلان با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده از سوی نمایندگان و استانداران سه استان خاطرنشان کرد: این مسیر پیش از این نیز باز شده و نمایندگان شهرستان‌های رودسر و املش و تنکابن و رامسر پیگیری‌های لازم را در این زمینه داشته‌اند و استانداران گیلان، مازندران و قزوین نیز موضوع را دنبال می‌کنند.

حق‌شناس تصریح کرد: امروز بازدید میدانی از این محور انجام شد و مقرر است در ادامه، جلسه‌ای در تهران با حضور مسئولان وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور برگزار شود تا روند اجرای این پروژه با جدیت بیشتری پیگیری شود.

وی با اشاره به وضعیت فعلی مسیر گفت: بخش قابل توجهی از مسیر پیش‌تر آسفالت شده و به نظر می‌رسد حدود ۳۰ تا ۴۰ کیلومتر از مسیر نیازمند احداث، تعریض یا اجرای عملیات آسفالت و تکمیل زیرساخت‌ها باشد.

استاندار گیلان با بیان اینکه طول مسیر مورد نیاز برای تکمیل و ایجاد یک محور ارتباطی مناسب حدود ۱۰۰ کیلومتر برآورد می‌شود، خاطرنشان کرد: با همکاری سه استان، مجامع نمایندگان گیلان، مازندران و قزوین، استانداران و وزارت راه و شهرسازی می‌توان این مسیر را به یک راه مطمئن و مؤثر برای شمال کشور تبدیل کرد.

حق‌شناس با تاکید بر ضرورت پیگیری این پروژه در سطح ملی اظهار کرد: امیدواریم موضوع تکمیل این محور در سفرهای دولت به استان‌های گیلان، مازندران و قزوین مورد توجه قرار گرفته و در هر سه استان با جدیت دنبال شود تا زمینه اجرای این مسیر مهم ارتباطی فراهم شود.

به گزارش ایمنا، در این بازدید، معاونان هماهنگی امور عمرانی استانداری‌های قزوین و مازندران، محمد علیجانی نماینده مردم شهرستان‌های رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی و سید شمس‌الدین حسینی نماینده مردم شهرستان‌های تنکابن و رامسر در مجلس، استاندار گیلان را همراهی کردند و آخرین وضعیت محور کلاچای-رحیم‌آباد-قزوین، ظرفیت‌های موجود، بخش‌های نیازمند تعریض و آسفالت و همچنین الزامات فنی و اجرایی تکمیل مسیر مورد بررسی قرار گرفت.

کد مطلب 997840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.