۹۲۴ پروژه در لرستان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان گفت: ۹۲۴ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتبار ۲۴ همت در هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، سعید پورعلی امروز _شنبه سی‌ویکم مرداد_ در نشست هماهنگی برنامه‌های هفته دولت اظهار کرد: ۹۲۴ پروژه با اعتبار ۲۴ همت در بخش‌های عمرانی و اقتصادی در هفته دولت افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

وی افزود: در حوزه عمرانی ۸۹۱ طرح با اعتبار بیش از ۲۰ همت افتتاح و کلنگ‌زنی خواهد شد و در حوزه اقتصادی نیز ۳۳ پروژه با اعتباری بیش از ۴ همت به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان گفت: در حوزه عمرانی ۸۴۷ پروژه با اعتباری بیش از ۱۰ همت افتتاح و ۴۴ پروژه با اعتبار بیش از ۹ همت کلنگ‌زنی می‌شود.

پورعلی گفت: در حوزه اقتصادی کلنگ‌زنی پروژه نداریم و ۳۳ پروژه با اعتباری بیش از چهار همت افتتاح خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع ۱۵ همت پروژه در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی استان افتتاح می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان با اشاره به تعداد پروژه‌های افتتاحی در سطح استان افزود: بیشترین تعداد پروژه‌های افتتاحی مربوط به شهرستان خرم‌آباد با ۱۳۲ پروژه است و شهرستان بروجرد با ۱۱۲ طرح افتتاحی در رتبه دوم قرار دارد.

پورعلی اظهار کرد: این پروژه‌ها مربوط به ۲۶ دستگاه اجرایی استان است.

سفر وزیر میراث فرهنگی به لرستان در هفته دولت

وی با اشاره به سفر وزیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به استان در هفته دولت اظهار کرد: وزیر میراث فرهنگی و گردشگری چهارم و پنجم شهریور برای افتتاح برخی پروژه‌های گردشگری در بروجرد و خرم‌آباد و بازدید از پروژه ساماندهی حریم قلعه فلک‌الافلاک به استان سفر می‌کند.

پورعلی تصریح کرد: در شرایط ویژه کشور، مسیر سازندگی، توسعه و عمران استان متوقف نشده است و شاهد تلاش و آبادانی در سطح استان هستیم.

وی اظهار کرد: طی این هفته ولی‌نعمتان ما، یعنی خانواده شهدا، تکریم می‌شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان افزود: تلاش می‌شود با برگزاری برنامه‌های مختلف در ۲۴ محور، هفته دولتی امیدآفرین و پرنشاط در استان برگزار شود و اتحاد و انسجام میهنی به نمایش گذاشته شود.

پورعلی گفت: سفر معاونان استاندار به شهرستان‌های استان و حضور فرمانداران برای اطلاع‌رسانی طرح‌ها در صداوسیما، استفاده از ظرفیت نمازهای جمعه و اطلاع‌رسانی گسترده برنامه‌های این هفته از طریق صداوسیما و اصحاب رسانه نیز در دستور کار قرار دارد.

کد مطلب 997765

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.