به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، حسن شجاعینسب امروز _شنبه سیویکم مرداد_ در محل کشف و انهدام باند قاچاقچیان مسلح به خبرنگاران اظهار کرد: مأموران انتظامی خراسان جنوبی با دریافت اطلاعاتی درباره تردد یک کاروان مسلح قاچاق مواد مخدر در محورهای کویری استان، موضوع را بهصورت ویژه در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: در این عملیات، تیمهای تخصصی مبارزه با مواد مخدر و یگانهای تکاوری برای بررسی موضوع به منطقه اعزام شدند و مأموران با گشتزنی و رصد محورهای کویری و با بهرهگیری از پشتیبانی هوایی، موفق به شناسایی کاروان اشرار مسلح شدند.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی ادامه داد: مأموران پس از انجام اقدامات عملیاتی و طی مسافتی، با برتری عملیاتی موفق شدند خودروهای قاچاقچیان را متوقف کنند و منطقه را تحت کنترل قرار دهند.
شجاعینسب تصریح کرد: پس از پایان درگیری و پاکسازی منطقه، سه دستگاه خودرو توقیف و قاچاقچیان دستگیر شدند و در بازرسیهای انجامشده، ۷۱۱ کیلو و ۲۰۰ گرم تریاک و ۲۴ کیلو حشیش کشف شد.
وی از کشف چهار قبضه سلاح سبک و نیمهسنگین به همراه مهمات مربوطه و همچنین دو دستگاه پنل ماهوارهای استارلینک از قاچاقچیان خبر داد.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با تأکید بر اشراف اطلاعاتی پلیس بر محورهای مواصلاتی و مناطق کویری استان گفت: رزمندگان پلیس با حضور محسوس و نامحسوس در نقاط مختلف خراسان جنوبی اجازه نخواهند داد قاچاقچیان مواد مخدر و مخلان نظم و امنیت در هیچ نقطهای احساس امنیت و آرامش کنند.
شجاعینسب خاطرنشان کرد: برخورد پلیس با قاچاقچیان و برهمزنندگان نظم و امنیت، قاطع، سریع و ضربتی خواهد بود.
نظر شما