بهره‌برداری از بیش از ۲۵ پروژه شهری در مشهد در شرایط سخت اقتصادی 

شهردار مشهد مقدس از بهره‌برداری از بیش از ۲۵ پروژه شهری در این شهر در شرایط دشوار اقتصادی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، محمدرضا قلندرشریف شامگاه _پنجشنبه بیست‌ونهم مرداد_ در در آیین بهره برداری از کلان پروژه دوربرگردان غیر همسطح شرقی ابوطالب مشهد اظهار کرد: در شرایطی که تأمین منابع مالی با دشواری انجام می‌شود، پروژه‌های بزرگ عمرانی، حمل‌ونقل، فضای سبز و خدمات شهری با قدرت ادامه یافته است.

وی افزود: در همین مدت بیش از ۲۵ کلان‌پروژه شهری به بهره‌برداری رسیده و بیش از ۹ هزار میلیارد تومان پروژه نیز وارد مرحله اجرا شده است؛ طرح‌هایی که آثار آن در زندگی روزمره شهروندان، زائران و مجاوران مشهد نمایان می شود.

شهردار مشهد با بیان این که برای ما تفاوتی ندارد یک پروژه در چه دوره‌ای آغاز شده است ومعیار اصلی، اثرگذاری آن در زندگی مردم است، ادامه داد: بسیاری از پروژه‌هایی که سال‌ها متوقف مانده بودند، با همکاری شورای اسلامی شهر و تلاش مجموعه شهرداری تکمیل شدند و بیش از ۶۰ پروژه ناتمام که به نوعی مشکلاتی برای شهر ایجاد کرده بودند، تعیین تکلیف و به سرانجام رسیدند.

قلندرشریف با بیان اینکه معیار اصلی اجرای پروژه‌ها میزان تأثیرگذاری آن‌ها بر زندگی مردم است، خاطرنشان کرد: برای ما مهم نیست یک پروژه چقدر پیچیده است یا چه میزان زمان و هزینه نیاز دارد؛ مهم این است که مردم چه میزان از اجرای آن بهره‌مند می‌شوند.

وی به اجرای پروژه‌های ترافیکی در نقاط مختلف شهر مشهد اشاره کرد و افزود: برخی طرح‌ها مانند چپگردها، دوربرگردان‌ها و تقاطع‌های غیرهمسطح شاید در نگاه اول پروژه‌های ساده‌ای به نظر برسد، اما تأثیر بسیار زیادی در کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و افزایش رضایت مردم دارد.

شهردار مشهد با اشاره به پروژه پل دهرود و اقدامات انجام‌شده در محور جاده سرخس، ادامه داد: برخی از این پروژه‌ها اگرچه در محدوده مستقیم مسئولیت شهرداری نبود، اما مدیریت شهری به دلیل تأثیر آن‌ها بر زندگی مردم، وارد عمل شد.

قلندرشریف گفت: اجرای چنین پروژه‌هایی باعث کاهش مشکلات ترافیکی، افزایش ایمنی مسیرها و کاهش هزینه‌های مردم شده است و نشان می‌دهد نگاه مدیریت شهری محدود به مرزهای اداری نیست، بلکه بر حل مسائل واقعی شهروندان تمرکز دارد.

وی در ادامه به توسعه قطار شهری مشهد اشاره کرد و افزود: متروی مشهد با برخورداری از معماری مناسب، کیفیت خدمات مطلوب و محیطی در شأن شهروندان، یکی از افتخارات مهندسی کشور محسوب می‌شود.

شهردار مشهد همچنین با تاکید بر اهمیت توسعه شهر هوشمند، ادامه داد: اقدامات انجام‌شده در حوزه فناوری اطلاعات و هوشمندسازی خدمات شهری، گام مهمی برای افزایش سرعت، شفافیت و کیفیت خدمت‌رسانی به مردم است.

قلندرشریف در بخش دیگری از سخنان با بیان این که پروژه‌های مهمی در حوزه فضای سبز در حال اجراست، افزود: نمونه آن توسعه فضاهای سبز شهری در مناطق مختلف مشهد است.

وی ادامه داد: پروژه « بوستان جهان‌شهر» در محل پادگان قدیمی مشهد در حال اجراست که مرحله نخست این پروژه به مساحت ۱۵ هکتار آماده شده و فاز دوم آن نیز با وسعت ۲۷ هکتار در حال تکمیل است.

شهردار مشهد گفت: در شهرک شهید رجایی حدود ۳۰ هکتار فضای سبز در حال آماده‌سازی است که طبق برنامه تا شهریورماه به بهره‌برداری می رسد.

قلندرشریف افزود: پروژه باغ رویش و باغ ورزشی نیز از جمله طرح‌هایی است که در حوزه توسعه فضاهای شهری دنبال می‌شود و تلاش شده است خدمات شهری در مناطق مختلف، به صورت عادلانه توزیع شود.

وی ادامه داد: در پروژه بوستان ۷۳ هکتاری، حدود ۵۰ درصد عملیات اجرایی در مدت سه سال انجام شده است؛ چنین اقداماتی نشان می‌دهد که مدیریت شهری با برنامه‌ریزی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، توان اجرای طرح‌های بزرگ را دارد.

کد مطلب 997481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.