اجرای عملیات جاده پیجاب باشت با اعتبار بیش از ۸۰ میلیارد تومان

فرماندار شهرستان باشت از آغاز عملیات اجرایی قطعه سوم جاده پیچال باشت با اعتباری بالغ بر ۸۴ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، بهنام برازنده امروز _پنجشنبه بیست‌ونهم مرداد_ در بازدید عملیات اجرایی قطعه سوم جاده پیچاب، اظهار کرد: این پروژه به‌طول تقریبی ده کیلومتر از حدود دو هفته پیش استارت خورده است.

وی افزود: اعتبار اولیه این پروژه بالغ بر هشتاد و چهار میلیارد تومان است که با تلاش و پیگیری‌های مستمر نماینده محترم مجلس، استاندار و مدیرکل راهداری تامین اعتبار شد.

فرماندار باشت با اشاره به انتخاب پیمانکار توانمند برای این طرح، گفت: خوشبختانه پیمانکار پای کار است و امیدواریم این قطعه نیز همانند قطعه قبلی که به طول شش کیلومتر با سرعت بسیار خوبی به سرانجام رسید، زودتر از موعد مقرر و تا دهه فجر امسال تکمیل شود.

وی احداث این جاده را از مطالبات به حق و دیرینه مردم منطقه دانست و تصریح کرد: استارت این کار در سنوات گذشته زده شد و پیشرفت خوبی هم داشت، اما متاسفانه طی یکی دو سال اخیر به دلایل مشخصی متوقف شده بود. برازنده خاطرنشان کرد: در دولت وفاق ملی و با پیگیری‌های ویژه، به این مطالبه مردمی لبیک گفته شد تا پروژه پس از یک سال رکود، مجددا در مسیر احداث قرار گیرد.

کد مطلب 997458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.