روحالله ابوطالبی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اجرای پروژه بهینهسازی و مرمت آبنماهای سطح منطقه ۳ اصفهان با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال اظهار کرد: در قالب این پروژه، عملیات سرویس کامل الکتروپمپهای سانتریفیوژ، آببندی آبنماها، تعویض نازلها، سرویس و تعمیر شیرآلات، بهروزرسانی سیستم روشنایی، رنگآمیزی و بهسازی تأسیسات آبنماها انجام شده است.
وی افزود: در این مرحله، آبنماهای خیابان هشتبهشت، میدان انقلاب، خیابان مشتاق و خیابان ولیعصر (عج) بهطور کامل بهینهسازی و مرمت شدهاند.
مدیر منطقه ۳ شهرداری اصفهان با اشاره به ساعات فعالیت آبنماهای سطح منطقه تصریح کرد: با توجه به مدیریت مصرف انرژی و رعایت محدودیتهای مصرف در ساعات اوج بار، آبنماهای سطح منطقه همهروزه در دو نوبت از ساعت ۶ تا ۸ صبح و از ساعت ۱۸ تا ۲۱ فعال هستند.
ابوطالبی با بیان اینکه بهسازی آبنماها نقش مهمی در ارتقای کیفیت منظر شهری دارد، خاطرنشان کرد: اجرای این پروژه ضمن افزایش طول عمر تجهیزات و ارتقای ایمنی موتورخانهها، موجب کاهش مصرف انرژی و هزینههای نگهداری شده و شرایط بهرهمندی مطلوبتر شهروندان از فضاهای عمومی و شهری را فراهم کرده است.
نظر شما