اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی ساختمان انتقال خون استان ایلام

مدیرکل انتقال خون استان ایلام با اشاره به اینکه ۱۰ میلیارد تومان برای نوسازی ساختمان انتقال خون ایلام تخصیص یافته است گفت: این اعتبار از محل سفر ریاست‌جمهوری تأمین شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، صیاد بسطامی‌نژاد امروز _سه‌شنبه بیست‌وهفتم مرداد_ در آیین بزرگداشت روز ملی اهدای خون با حضور اهداکنندگان فعال خون در استان ایلام و اصحاب رسانه اظهار کرد: اهداکنندگان خون در استان ایلام در هر شرایطی آماده اهدای خون بودند و در فرایندهای مختلف از جمله اهدای پلاکت در کنار بیماران بودند و این فعالیت بسیار ارزشمند و قابل تجلیل است.

وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در ترویج فرهنگ اهدای خون افزود: فراخوان‌های رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی گسترده موجب شد حضور اهداکنندگان در استان افزایش پیدا کند و این همراهی، پشتوانه اصلی فعالیت‌های سازمان انتقال خون است.

عملکرد انتقال خون ایلام در بحران‌ها

مدیرکل انتقال خون استان ایلام با اشاره به رخدادهای یک سال گذشته تصریح کرد: در تمام اتفاقات از جمله حادثه بندرعباس، جنگ اول تحمیلی یا جنگ ۱۲ دوازده‌روزه و جنگ رمضان، به لطف اهداکنندگان و همکاری رسانه‌ها توانستیم فراورده‌های خونی را بدون کمبود در اختیار بیماران قرار دهیم.

بسطامی‌نژاد خاطرنشان کرد: در سطح ملی نیز کمک‌های زیادی از استان ایلام به استان‌های نیازمند ارسال شد که نشان‌دهنده ظرفیت بالای اهداکنندگان ایلامی است.

توسعه زیرساخت‌های انتقال خون در ایوان، دهلران و مهران

وی با اشاره به تکمیل ساختمان‌های اهدای خون در ایوان و دهلران گفت: کارهای ساختمانی و تجهیز اولیه انجام شده است و تیم سیار انتقال خون در زمان‌بندی مشخص در این شهرستان‌ها مستقر خواهد شد.

مدیرکل انتقال خون استان ایلام با بیان اینکه این مراکز برای تیم سیار طراحی شده‌اند، افزود: امکان جذب نیروی ثابت در این مرحله وجود ندارد، اما مکاتبات لازم برای استفاده از نیروهای بومی انجام شده و امیدواریم پس از طی مراحل اداری، نیروهای بومی به‌طور دائم در این مراکز فعالیت کنند.

مدیرکل انتقال خون استان درباره شهرستان مهران نیز گفت: زمین مورد نیاز برای احداث پایگاه انتقال خون تعیین شده و نقشه آن در حال تدوین است. با توجه به پیک مصرف در  ماه محرم و اربعین، ایجاد این پایگاه ضرورت ملی است.

محدودیت‌های خون‌گیری از زائران

بسطامی‌نژاد با اشاره به اینکه امکان خون‌گیری از زائران در مسیر رفت‌وبرگشت وجود ندارد، توضیح داد: به‌دلیل نبود امکان تشخیص اولیه و شرایط جسمانی زائران، خون‌گیری از آن‌ها انجام نمی‌شود؛ اما ایجاد پایگاه ثابت در مهران می‌تواند ظرفیت بسیار مهمی برای استان باشد.

وی ادامه داد: برای ذخیره خون در شهرستان‌ها تجهیزات اولیه مستقر شده و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی نیز در حال تکمیل است.

مدیرکل انتقال خون استان ایلام افزود: در شهر ایلام نیز کانکسی به‌عنوان پایگاه دوم اهدای خون در ورزشگاه تختی مستقر شده است تا ورزشکاران و شهروندان بتوانند به‌راحتی خون اهدا کنند.

نوسازی ساختمان قدیمی انتقال خون ایلام

بسطامی‌نژاد با اشاره به قدمت ساختمان اصلی انتقال خون گفت: این ساختمان از زمان جنگ تاکنون تغییر زیادی نکرده است. با پیگیری‌های انجام‌شده، مبلغ ۱۰ میلیارد تومان از محل سفر ریاست‌جمهوری برای تعمیرات دریافت شد و عملیات نوسازی آغاز شده است.

وی تأکید کرد: پس از ساخت ساختمان دوم، انتقال مجموعه انجام می‌شود و ساختمان فعلی نیز دوباره بازسازی خواهد شد. این برنامه چندساله با همکاری مدیران استان دنبال خواهد شد.

مدیرکل انتقال خون استان ایلام با اشاره به مجموعه فعالیت‌های یک‌سال گذشته گفت: تمام تلاش ما تأمین پایدار خون و فراورده‌های خونی برای بیماران استان است و این مهم بدون همراهی اهداکنندگان، رسانه‌ها و کارکنان سازمان انتقال خون امکان‌پذیر نیست.

به گزارش ایمنا، در این آیین از اهداکنندگان خون فعال در استان ایلام تجلیل شد.

کد مطلب 996786

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.