بارش‌های پاییزی فرصتی برای ذخیره‌سازی و تغذیه آبخوان‌ها در کرمانشاه است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: در صورت تحقق پیش‌بینی‌های کارشناسان هواشناسی، پاییز سال‌جاری شاهد بارش‌های مناسب خواهیم بود و این رویداد فرصتی برای ذخیره‌سازی آب پشت سدها و تغذیه آبخوان‌ها و دشت‌های دارای تنش آبی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، طهماسب نجفی امروز _یکشنبه بیست‌وپنجم مرداد_ در نشست کارگروه سازگاری با کم‌آبی استان که با حضور مدیرکل دفتر فنی استانداری و مدیران دستگاه‌های عضو برگزار شد، اظهار کرد: با وجود بارش‌های مناسب در بهار سال‌ جاری در برخی مناطق همچون دشت‌های شرق استان همچنان شاهد بحران کم‌آبی و خشک شدن بستر رودخانه‌ها هستیم و بخشی از ظرفیت مخزن سد گاوشان به‌عنوان تامین‌کننده اصلی آب شرب شهر کرمانشاه نیز در سال بارشی گذشته پر نشد.

وی افزود: طبق پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته توسط کارشناسان هواشناسی در مهر سال‌ جاری بارش‌های پاییزی آغاز خواهد شد و شاهد یک سال پربارش خواهیم بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه با ابراز امیدواری نسبت به‌ تحقق پیش‌بینی‌های کارشناسان هواشناسی گفت: این بارش‌ها فرصت بسیار مناسبی برای ذخیره‌سازی آب پشت سدها و تغذیه آبخوان‌ها و دشت‌های دارای تنش آبی است.

نجفی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی دستگاه‌های مرتبط برای مدیریت سیلاب‌های احتمالی گفت: اجرای بندآب‌ها در دامنه‌ها، بالادست چشمه‌ها و سراب‌ها و بستر رودخانه‌های فصلی از اقداماتی است که می‌تواند به تغذیه آب‌های زیرزمینی کمک کند.

وی تصریح کرد: طی سال‌های گذشته سازه‌های نگهداری آب روی رودخانه‌های فصلی و دامنه‌ها ایجاد شده است و توسعه این آب‌بندها همچنان در دستور کار قرار گیرد.

نجفی با تاکید بر ضرورت آمادگی دستگاه‌های مرتبط برای رویارویی با خطر سیلاب‌ها در سال بارشی جدید عنوان کرد: آب منطقه‌ای، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها باید با هماهنگی با سایر دستگاه‌ها نسبت به لایروبی مسیرها و کانال‌ها و رفع انسداد نقاط بحرانی در مسیر جریان آب‌های سطحی اقدام کنند.

به گزارش ایمنا، در این نشست گزارشی از نتیجه اقدامات صورت گرفته توسط سازمان جهاد کشاورزی در خصوص تأمین مالی اجرای طرح‌های کشاورزی در محدوده اراضی شیبدار در یکی از مناطق روستایی استان ارائه شد. ارائه گزارش درباره پیشرفت اقدامات طرح احیا و تعادل‌بخشی طی سال جاری، دستور کار دیگر این نشست بود.

کد مطلب 996303

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.