کالابرگ حذف شده افراد، پس از احراز هویت در مازندران واریز می‌شود

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: کالابرگ حذف شده مرداد افراد، پس از احراز هویت برای آنها واریز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدعلی‌اصغر حسینی عصر امروز _شنبه بیست‌وچهارم مرداد _ در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اجرای طرح احراز هویت مشمولان کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: دولت از مرداد سال‌جاری با هدف صیانت از منابع کالابرگ، احراز هویت افرادی را که در سامانه به‌عنوان مقیم خارج از کشور شناسایی شده‌اند، آغاز کرده است.

حسینی با بیان اینکه افرادی که پیامک احراز سکونت و مقیم خارج از کشور دریافت کرده‌اند، باید به دفاتر منتخب پیشخوان دولت که خدمات صدور شناسنامه و کارت ملی ارائه می‌کنند، مراجعه کنند، افزود: این افراد با ثبت اثر انگشت و تطبیق تصویر با اطلاعات سازمان ثبت احوال، فرآیند احراز هویت را انجام دهند تا کالابرگ آنها مجدداً برقرار شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه همه کسانی‌ که در سال‌های اخیر سفری به کشور عراق و سایر اماکن زیارتی داشتند نیازی نیست به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنند و بر اساس پالایشی که این هفته انجام می‌شود لیست آنها اصلاح می‌شود و تا پایان هفته، کالابرگ مرداد شارژ می‌شود، گفت: ممکن است برای برخی افراد پیامک احراز سکونت ارسال شده باشد، آنها در این هفته بدون مراجعه به دفاتر پیشخوان می‌توانند با شماره‌گیری کد دستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* با استفاده از گوشی موبایل سرپرست خانوار، گزینه سه را انتخاب کرده و کد ملی سرپرست خانوار و اعضاء زیر مجموعه سرپرست خانوار که این پیامک را دریافت کرده‌اند وارد سامانه شود.

حسینی ادامه داد: همچنین سرپرست خانوار با مراجعه به سامانه املاک و اسکان، بصورت اینترنتی آخرین محل سکونت خود را انتخاب کرده و تایید بکند و تا ۵ شهریورماه کالابرگ مردادماه این افراد شارژ خواهد شد.

وی با بیان اینکه افرادی که کالابرگ آنها در مردادماه شارژ نشده است، نگران نباشند، تصریح کرد: دولت قصد حذف کالابرگ هیچ فردی را ندارد و پس از انجام احراز هویت، اعتبارآن‌ها شارژ خواهد شد.

این مسئول با اشاره به اینکه تاکنون تسویه‌حساب با فروشگاه‌ها بدون مشکل انجام شده است، مطرح کرد: مطالبات فروشگاه‌ها تا پایان تیرماه به طور کامل پرداخت شده و از این پس نیز تسویه‌حساب فروشگاه‌ها حداکثر ظرف ۱۵ روز تا یک ماه پس از فروش کالا انجام خواهد شد.

حسینی با تاکید بر اینکه جهت یادآوری اعتبار کالابرگ خانوارهایی که رقم آخر کد ملی آنها ۰، ۱ و ۲ است از پانزدهم مرداد شارژ شده است، خاطرنشان کرد: خانوارهای دارای رقم پایانی ۳، ۴، ۵ و ۶ از بیست‌وپنجم مرداد و خانوارهای دارای رقم پایانی ۷، ۸ و ۹ نیز از پنجم شهریور سال‌جاری اعتبار خود را دریافت خواهند کرد.

کد مطلب 996134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.