موزه دفاع مقدس ضامن ماندگاری حماسه‌ها برای نسل آینده است

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر ضرورت تکمیل موزه دفاع مقدس، گفت: موزه دفاع مقدس ماندگاری حماسه‌ها را برای نسل آینده تضمین می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، یدالله رحمانی،امروز _شنبه بیست‌وچهارم مرداد_ در دیدار با سلیمان خواست‌خدایی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، ضمن بررسی آخرین وضعیت پیشرفت پروژه موزه دفاع مقدس، اظهار کرد: این مرکز به‌عنوان حافظه تاریخی و هویت‌بخش استان است.

وی با بیان اینکه موزه‌ها روایتگر هویت و فرهنگ یک ملت هستند، افزود: هنرِ به تصویر کشیدن وقایع تاریخی، انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس در قالب فضای موزه‌ای، ضامن ماندگاری حماسه‌های این مرز و بوم برای نسل‌های آینده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشرفت حدود ۶۰ درصدی پروژه موزه دفاع مقدس استان، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای افتتاح پنج موزه دفاع مقدس در سطح کشور به صورت همزمان در هفته دفاع مقدس، هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های خدمات‌رسان و معاونت‌های استانداری جهت تسریع در روند تکمیل این پروژه انجام خواهد شد.

وی با تأکید بر لزوم برگزاری جلسات میدانی در محل پروژه، تصریح کرد: به‌زودی نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل موزه برگزار می‌شود تا ضمن رفع موانع، زیرساخت‌های لازم برای بهره‌برداری از محوطه و سالن آمفی‌تئاتر فراهم شود.

سلیمان خواست خدایی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌ها از سال ۱۴۰۱ تاکنون، اظهار کرد: این موزه با رویکرد جامع، روایتگر تاریخ استان از دوران باستان و آریو برزن تا انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، شهدای امنیت و وقایع دوران کرونا و حال حاضر خواهد بود.

وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل نهایی این پروژه را ۲۸۰ میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: با وجود برخی چالش‌های مالی، با حمایت‌های بنیاد حفظ آثار کشور و اهتمام استاندار، عملیات عمرانی تاکنون متوقف نشده است و امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم، شاهد بهره‌برداری از این مرکز فرهنگی باشیم.

خواست‌خدایی با اشاره به افتتاح سراسری پنج موزه دفاع مقدس کشور با حضور مقامات عالی‌رتبه کشوری، تصریح کرد: با حمایت‌های استاندار و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، سهم کهگیلویه و بویراحمد از این افتتاحیه ملی محقق شود.

کد مطلب 996113

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.