به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، هادی رجایی نیا امروز _شنبه بیستوچهارم مرداد_ در دیدار وزیر ارتباطات با نخبگان استان اظهار کرد: خراسان شمالی ظرفیتهای بالایی در حوزه فناوری اطلاعات و شرکتهای دانشبنیان دارد و باید از این ظرفیتها برای توسعه اقتصادی و حل مسائل استان بهره گرفت.
وی افزود: هوشمندسازی و توسعه نظارتهای هوشمند همواره از تأکیدات مجموعه مدیریتی استان بوده است، در این مسیر باید از توان شرکتهای فناور و دانشبنیان استفاده بیشتری شود.
معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: برنامه سه ساله توسعه اقتصاد دانشبنیان در استان به تصویب رسیده و خراسان شمالی از جمله معدود استانهایی است که در این زمینه برنامه مشخص و مدون دارد.
رجایینیا با اشاره به ظرفیت استان در بهرهگیری از قانون جهش تولید دانشبنیان گفت: خراسان شمالی در بهرهگیری از ظرفیتهای این قانون جزو استانهای پیشرو است و تاکنون دو شرکت در راستای قانون جهش تولید دانشبنیان فعال شدهاند.
وی امضای تفاهمنامه با شرکت مخابرات استان را گامی مهم در مسیر توسعه زیرساختهای مخابراتی و فناوری اطلاعات دانست و بر تداوم این اقدامات تأکید کرد.
معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: برای شتاببخشی به توسعه شرکتهای فناور و دانشبنیان استان، باید زمینه تقویت منابع ملی و هدایت اعتبارات ملی به سمت این شرکتها فراهم شود تا ظرفیتهای موجود در حوزه فناوری به ارزشافزوده و اشتغال پایدار تبدیل شود.
نظر شما