تأکید خطیب موقت جمعه کرمان بر پیگیری مسائل اقتصادی و معاش مردم

خطیب موقت جمعه کرمان گفت: نباید اجازه داد رخنه‌ها و خلل‌های اقتصادی به بزنگاهی برای سوءاستفاده دشمنان علیه ملت تبدیل شود. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، حجت‌الاسلام امان‌الله علیمرادی امروز _جمعه بیست‌وسوم مرداد_ در خطبه‌های نماز جمعه کرمان، با اشاره به ابلاغ احکام حکیمانه فرماندهی معظم کل قوا در هفته اخیر، اظهار کرد؛ انتصابات جدید در بدنه نیروهای مسلح فصل نوینی برای افزایش اقتدار و سرافکندگی دشمنان است.

وی با آرزوی توفیق برای سرداران منصوب شده، افزود: از خداوند متعال مسألت داریم این عزیزان را در اجرای فرامین و منویات فرماندهی معظم کل قوا، هم در ارتقای معنوی و هم در اعداد قوای ظاهری نیروهای مسلح موفق بدارد.

خطیب موقت جمعه کرمان با یادآوری ایثارگری‌های جانبازان، شهدا و خانواده‌های آنان به عنوان نمادهای صدق، صفا و اخلاص و با گرامیداشت سالروز بازگشت آزادگان سرافراز، گفت: این آزادی، نصرتی الهی بود که با محاسبات عادی و سیاسی منطبق نبود.

وی با اشاره به اینکه وظیفه مسئولان است که ضمن پاسداری از این جایگاه رفیع، قدردانی عملی داشته باشند، بیان کرد: یاد و خاطره مجاهد بزرگوار، مرحوم حجت‌الاسلام ابوترابی را گرامی می‌داریم که اردوگاه‌های اسارت را به مدرسه تقوا، معرفت و استقامت تبدیل کرد.

حجت‌الاسلام علیمرادی با تأکید بر اینکه مبارزه با بدحجابی مقتضای شرافت و حکمت ایرانی است، گفت: حجاب، دستور حکیمانه دین برای تأمین مصالح و دفع مفاسد از زندگی بشر است و ترویج برهنگی، نقشه دشمنان انسانیت، اسلامیت و ایرانیت است.

وی افزود: دشمنان با دروغ‌پردازی سعی دارند حجاب را مانع موفقیت نشان دهند؛ شاهد این مدعا بانوان ورزشکار ایرانی هستند که با ایمان راسخ و نپذیرفتن دست دادن با مردان بیگانه بر سکوهای قهرمانی، پرچم شرف و عزت اسلامی را برافراشته‌اند که جهاد بزرگ در برابر دشمنان است.

خطیب موقت جمعه کرمان با اشاره به روز مقاومت اسلامی، اضافه کرد: جبهه مقاومت جریانی ماندگار در برابر سلطه‌گران است و همه باید هم در دعوت به استقامت و هم در عمل، استوار باشند.

وی با تأکید براینکه مردم انتظار دارند مسائل اقتصادی و معاش با حکمت، تدبیر و بهره‌گیری از نظر کارشناسان توسط متولیان امر پیگیری شود، خاطرنشان کرد: نباید اجازه داد رخنه‌ها و خلل‌های اقتصادی به بزنگاهی برای سوءاستفاده دشمنان علیه ملت تبدیل شود.

کد مطلب 995837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.