بر باد رفتن یک‌چهارم زرادخانه ام‌کیو۹ آمریکا در جنگ علیه ایران

روزنامه واشنگتن‌پست روز پنجشنبه گزارش داد که ارتش ایالات متحده در جریان درگیری‌ها با ایران تقریباً ۲۵٪ از پهپادهای ریپر خود را از دست داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، براساس گفتهٔ سه مقام آمریکایی، ارتش ایالات متحده در جریان جنگ با ایران حداقل ۴۵ فروند پهپاد ام‌کیو-۹ ریپر را از دست داده است که معادل تقریباً ۲۵ درصد از ناوگان این پهپادهاست.

بر اساس اعلام نیروی هوایی، از این پهپادها در طول درگیری‌ها پیرامون ایران برای انجام عملیات‌های نظارتی و برخی حملات استفاده شدند و قیمت هر یک از آن‌ها بسته به نوع سنسورها و تسلیحات حمل‌شده، «بین ۳۰ تا ۵۰ میلیون دلار» متغیر است.

به این ترتیب، هزینهٔ احتمالی که صرفاً برای همین سامانهٔ تسلیحاتی بر دوش مالیات‌دهندگان آمریکایی گذاشته شده، بیش از ۱٫۳ میلیارد دلار تا حدود ۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود، اگرچه آمریکا تاکنون حاضر به اعلام خسارت‌های وارده به ادوات و پایگاه‌هایش در منطقه نشده است.

رسانه آمریکایی افزود که این پهپادها به شدت در اطراف تنگهٔ هرمز مورد استفاده قرار گرفته‌اند، اما برای ایران و گروه‌های مقاومت «اهداف نسبتاً آسانی» هستند.

منبع: فارس

کد مطلب 995698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.