اختلافات مدیریتی نباید اهواز را در بلاتکلیفی نگه دارد

دادستان مرکز استان خوزستان با انتقاد از عقب‌ماندگی مزمن در اهواز گفت: اختلاف‌نظرهای درون‌نهادی و ضعف هماهنگی میان دستگاه‌ها نباید موجب توقف امور شهری و بلاتکلیفی پروژه‌ها شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از دادگستری خوزستان، امیر خلفیان با اشاره به برخی چالش‌های موجود در مدیریت شهری اهواز اظهار کرد: اختلافات مدیریتی نباید اهواز را در بلاتکلیفی نگه دارد. عقب‌ماندگی مزمن این شهر و ضعف هماهنگی میان دستگاه‌ها از مهم‌ترین چالش‌هایی است که روند خدمت‌رسانی به شهروندان را با اختلال مواجه کرده است.

وی با بیان اینکه اختلاف‌نظرهای درون‌نهادی نباید موجب توقف امور شهر شود، افزود: تفکیک وظایف و پاسکاری میان دستگاه‌ها باعث شده شهروندان برای پیگیری مشکلات خود با سردرگمی مواجه شوند، در حالی که انتظار می‌رود هر دستگاه در چارچوب مسئولیت قانونی خود، پاسخگوی امور محوله باشد.

دادستان مرکز استان خوزستان با اشاره به برخی مشکلات زیرساختی اهواز از جمله موضوع فاضلاب تصریح کرد: در برخی حوزه‌ها از جمله فاضلاب و مسائل مرتبط با آن، دستگاه مشخصی مسئولیت حل کامل مشکل را به‌طور کامل بر عهده نمی‌گیرد و همین امر موجب طولانی شدن روند رفع معضلات شده است.

خلفیان ادامه داد: به جای پراکنده‌کاری، باید طرح‌های موجود اولویت‌بندی شوند و برای تکمیل پروژه‌هایی که در دست اجرا قرار دارند، برنامه مشخص و زمان‌بندی‌شده تدوین شود.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت شهری زمانی می‌تواند به نتیجه مطلوب برسد که دستگاه‌های مسئول با هماهنگی، شفافیت در وظایف و پیگیری مستمر، مسیر اجرای پروژه‌ها را هموار کنند؛ در غیر این صورت، مردم همچنان با تأخیر در حل مشکلات اساسی مواجه خواهند بود.

دادستان مرکز خوزستان تاکید کرد: انتظار شهروندان از مدیریت شهری، تصمیم‌گیری سریع، اقدام مؤثر و پایان دادن به بلاتکلیفی طرح‌هایی است که سال‌هاست بخشی از مطالبات اصلی مردم اهواز را تشکیل می‌دهد.

خلفیان با تأکید بر برخورد قا طع با مصادیق ترک‌فعل، تصریح کرد: دادستانی در مسیر صیانت از حقوق عامه، ضمن رصد عملکرد دستگاه‌ها، آماده است تا در صورت مشاهده هرگونه کوتاهی و قصور، برابر مقررات قانونی برخورد قضایی داشته باشد.

کد مطلب 995610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.