سه همت اعتبار برای تکمیل طرح‌های هادی خراسان‌شمالی نیاز است

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان‌شمالی با تاکید بر ضرورت شتاب‌بخشی به توسعه کالبدی مناطق روستایی، از نیاز به تخصیص سه همت اعتبار برای تکمیل و بهره‌برداری از طرح‌های هادی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید رئوفی اظهار کرد: ۳۲۷ طرح هادی نیمه تمام در استان وجود دارد که در صورت تامین اعتبار تا پایان برنامه هفتم تکمیل و تحویل خواهد شد.

وی افزود: مهمترین چالش در اجرای این طرح ها کمبود اعتبار و نوسانات است که موجب شده تا از سرعت آن بکاهد.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی عنوان کرد: طرح هادی در ۵۳ روستای استان با هزینه کرد ۹۵ میلیارد ریال از ابتدای سال تاکنون اجرا شده است.

رئوفی خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی ۱۵۹ هزار مترمربع زیرسازی، روسازی و آسفالت در قالب طرح هادی روستایی انجام شده است.

۷۲۲ روستا دارای مطالعات طرح هادی

وی اضافه کرد: ۷۲۲ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان شمالی دارای مطالعات طرح هادی است و تمامی این روستاها اکنون دارای این طرح است.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی تصریح کرد: طرح هادی ابزار مهم برای توسعه روستاها است، در این طرح تلاش می شود تا کالبد سکونتگاه‌ های روستایی مورد توجه قرار گیرد.

خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در مناطق روستایی سکونت دارند.

منبع: ایرنا 

کد مطلب 995588

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.