سنندج میزبان هفته نخست لیگ سراسری کشتی آزاد و فرنگی جوانان کشور شد

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان از میزبانی سنندج در هفته نخست لیگ سراسری کشتی آزاد و فرنگی جوانان قهرمانی باشگاه‌های کشور خبر داد.

فرزاد خاکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: مسابقات هفته نخست لیگ سراسری کشتی آزاد و فرنگی جوانان قهرمانی باشگاه‌های کشور، یادواره شهدای جنگ رمضان، روزهای دوم و سوم شهریور به میزبانی سنندج برگزار می‌شود.

وی افزود: در رقابت‌های کشتی آزاد که با حضور ۱۹ تیم برگزار خواهد شد، تیم کلینیک آرای سنندج به‌ عنوان نماینده استان کردستان و میزبان گروه نخست، با تیم‌های باشگاه کشتی مالک اشتر مازندران، هیئت کشتی خوزستان، هیئت کشتی البرز و آکادمی خدایی خراسان رضوی به رقابت می‌پردازد.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان ادامه داد: در کشتی فرنگی نیز ۲۸ تیم حضور دارند که تیم کلینیک آرای سنندج در گروه چهارم میزبان تیم‌های هیئت کشتی مرکزی، آکادمی برادران نادری خادم خراسان جنوبی و سینا صنعت ایذه خوزستان خواهد بود.

خاکی عنوان کرد: این رقابت‌ها به‌ صورت تیم‌ به‌ تیم و در ۱۰ وزن برگزار می‌شود و بر اساس اعلام کمیته مسابقات هیئت کشتی استان کردستان، تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات روی سه تشک کشتی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

وی با اشاره به اهمیت میزبانی سنندج از این رقابت‌ها خاطرنشان کرد: برگزاری چنین مسابقاتی در استان، فرصت مناسبی برای حضور کشتی‌گیران جوان کردستان در سطح ملی و ارتقای جایگاه این رشته ورزشی در استان فراهم می‌کند.

کد مطلب 995516

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.