توافق برای افزایش تجارت با پاکستان به ده میلیارد دلار

وزیر کشور گفت: اجرایی شدن توافق پاکستان برای افزایش تجارت از سه میلیارد دلار به 10 میلیارد دلار، از مهم‌ترین موضوعات مذاکرات امروز بود و در همین چند هفته اخیر نیز برخی از مصوبات توافق پاکستان اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، اسکندر مومنی درباره محتوای مذاکرات امروز با سیدمحسن نقوی، وزیر کشور پاکستان اظهار کرد: امروز مباحث خوبی در موضوعات مختلف روابط دو کشور مطرح شد؛ خوشبختانه در چند هفته اخیر، برخی از مصوبات توافق پاکستان اجرایی شده است.

وی با اشاره به افزایش مبادلات مرزی دو کشور گفت: خودروها و کامیون‌هایی که بین مرز ایران و پاکستان بار جابه‌جا می‌کنند، در همین مدت افزایش قابل توجهی داشته است.

وزیر کشور افزود: ما مطمئن هستیم که در این دوره توافقات ما اجرایی می‌شود و در کنار روابط خوب سیاسی دو دولت، حتماً در حوزه اقتصادی نیز توافقات اجرایی و مبادلات افزایش پیدا می‌کند.

سید محسن نقوی وزیر کشور پاکستان نیز گفت: در این سفر یک روزه علاوه بر پیگیری زمینه توسعه همکاری های دوجانبه، ملاقات با رئیس جمهور محترم ایران جناب آقای پزشکیان و انتقال پیام نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان نیز انجام شد.

کد مطلب 995443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.