عرضه مسکن متری از فردا آغاز می‌شود

در حالی که قیمت متوسط خانه در تهران بالای ۲۵۰ میلیون تومان است، شهرداری قصد دارد خانه را با قیمت حدود ۱۶۰ میلیون تومان عرضه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بیش از ۷۰ درصد درآمد خانوار صرف هزینه مسکن می‌شود. شهرداری برای خانه‌دار کردن مردم، از فردا طرح «خانه‌ریز» را به‌صورت رسمی آغاز می‌کند.

در این طرح که از سال گذشته مطرح شده، افراد قادر خواهند بود حداقل معادل منافع یک‌صدم مترمربع از یک ملک مشخص را خریداری کنند. طراحان این طرح معتقدند با این کار، سرمایه‌های خرد به فعالیت‌های مولد و تسهیل خانه‌دار شدن شهروندان منجر می‌شود.

قیمت خانه ریز معادل قیمت میانگین کل آن ملک است و افراد می‌توانند از چندسانتی متر تا کل واحد را خریداری کنند.از فردا شهروندان می‌توانند به آدرس khanehriz.shahrzadcity.ir مراجعه کنند. مشارکت‌کنندگان در این طرح، به ازای هر ۱۰۰ خانه‌ریز خریداری‌شده، از منافع تغییر ارزش یک مترمربع از این پروژه بهره‌مند خواهند شد.

کد مطلب 995094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.