صیانت از ایران با تمام ظرفیت‌ها و ارزش‌های آن، مسئولیت مشترک ملی است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با توجه به شرایط حساس کشور و «پیچ تاریخی» پیش‌روی ملت ایران، حفظ ایران با تمام ظرفیت‌ها و ارزش‌های آن، صیانت از امنیت و معیشت مردم و حفظ نظام سیاسی را سه اصل مهم و راهبردی در شرایط کنونی دانست.

به‌گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سیدرضا صالحی‌امیری امروز _دوشنبه نوزدهم مرداد_ در چهلمین نشست شورای راهبردی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی که با حضور اعضای این شورا در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد، اظهار کرد: در حال عبور از یک پیچ تاریخی هستیم؛ پیچ تاریخی‌ای که لحظات حساسی را پیش روی یک ملت قرار می‌دهد و اقتضا می‌کند با نگاهی مسئولانه، راهبردی و ملی به مسائل کشور توجه داشته باشیم.

وی افزود: برداشت همه ما این است که باید بپذیریم حفظ ایران با تمام ظرفیت‌ها و ارزش‌های آن، صیانت از امنیت و معیشت مردم و حفظ نظام سیاسی، سه اصل مهمی است که در این شرایط باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اینکه این ایام با سومین سالروز فعالیت دولت چهاردهم مصادف است، بر ضرورت استمرار برنامه‌ها و اقدامات در مسیر تقویت ظرفیت‌های کشور تاکید کرد.

گردشگری سلامت؛ ظرفیت راهبردی ایران برای جذب گردشگران خارجی

صالحی امیری با تشریح ظرفیت‌های گردشگری سلامت کشور گفت: گردشگری سلامت مهم‌ترین ظرفیت ما در حوزه گردشگری است؛ چراکه ایران از ظرفیت‌های تخصصی و درمانی قابل توجهی برخوردار است و در کنار آن، مزیت اقتصادی سفر به ایران نیز می‌تواند زمینه‌ساز توسعه این بخش باشد.

وی ادامه داد: تعهد ما جذب سالانه دو میلیون گردشگر سلامت با درآمد ۶ میلیون یورو است و برای تحقق این هدف باید ظرفیت‌های موجود را به‌صورت منسجم و هماهنگ فعال کنیم.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی یکی از مزیت‌های مهم گردشگری سلامت را ماهیت خانوادگی این نوع سفرها عنوان کرد و گفت: معمولا فرد بیمار به همراه خانواده خود سفر می‌کند و همین موضوع، یک مزیت مضاعف برای گردشگری سلامت ایجاد می‌کند؛ چراکه علاوه بر گردشگر سلامت، همراهان او نیز از ظرفیت‌های گردشگری، فرهنگی و خدماتی کشور استفاده خواهند کرد.

صالحی‌امیری با اشاره به ضرورت انسجام بیشتر در حوزه گردشگری سلامت افزود: یکی از موضوعاتی که باید مورد توجه قرار گیرد، پراکندگی ظرفیت‌ها و اقدامات در این حوزه است. از همین رو، وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه و سایر نهادها همکاری‌های مشترک و مؤثری را آغاز کرده‌اند.

وی تصریح کرد: ما از مرحله هماهنگی عبور کرده‌ایم و وارد مرحله همکاری شده‌ایم و این همکاری بین‌دستگاهی می‌تواند زمینه را برای بهره‌گیری مؤثرتر از ظرفیت‌های کشور در حوزه گردشگری سلامت فراهم کند.

توسعه بازارهای گردشگری سلامت و تداوم اقدامات

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توسعه گردشگری سلامت اظهار کرد: در حوزه گردشگری اقدامات بسیار خوبی انجام داده‌ایم که از جمله آن می‌توان به تفاهم با اندونزی اشاره کرد.

صالحی‌امیری همچنین با اشاره به راه‌اندازی بیمارستان ۴۰۰ تخت‌خوابی در آبادان گفت: با توجه به این ظرفیت درمانی، امکان جذب گردشگران سلامت از عراق نیز وجود دارد و می‌توان از ظرفیت بازار کشورهای همسایه برای توسعه گردشگری سلامت بهره گرفت.

وی با اشاره به تأثیر شرایط ناشی از جنگ بر روند جذب گردشگر سلامت افزود: برخی تحولات و شرایط منطقه‌ای بر میزان جذب گردشگر سلامت تأثیر گذاشته است، اما ما متوقف نشده‌ایم و همچنان در این حوزه گام‌های مهمی برمی‌داریم.

کد مطلب 995092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.