بازسازی ۸۹.۶ درصدی واحدهای آسیب‌دیده جنگ در منطقه ۵ اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان از ثبت ۲ هزار و ۲۳۸ واحد آسیب‌دیده در این منطقه خبر داد و گفت: از مجموع یک‌هزار و ۹۲۲ واحد دارای خسارت جزئی، تاکنون یک‌هزار و ۷۲۳ واحد تکمیل شده و روند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با سرعت مطلوب در حال انجام است.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با تشریح آخرین اقدامات انجام‌شده در حوزه بازسازی واحدهای آسیب‌دیده منطقه ۵ شهرداری اصفهان اظهار کرد: پس از آنکه هیئت دولت مسئولیت ارزیابی و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده در کلان‌شهرها را به شهرداری‌ها واگذار کرد، ستاد اسکان و بازسازی اماکن مردمی آسیب‌دیده شهر اصفهان به‌صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

وی افزود: پیش از ابلاغ این مصوبه نیز شهرداری اصفهان آمادگی خود را برای همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پشتیبانی از روند ارزیابی‌ها اعلام کرده بود، اما پس از تعیین تکلیف قانونی، مدیریت شهری با استفاده از تمام ظرفیت‌های انسانی، فنی و اجرایی خود وارد مرحله اسکان و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده شد.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به گستره آسیب‌های ثبت‌شده در این منطقه تصریح کرد: بر اساس بازدیدهای میدانی انجام‌شده، بیشترین میزان آسیب‌دیدگی در منطقه ۵ اصفهان با ۲ هزار و ۲۳۷ مورد ثبت شد که به‌تنهایی بیش از ۱۷ درصد کل خسارت‌های شهر را شامل می‌شود.

کارگر ادامه داد: بر اساس آخرین ارزیابی‌های انجام‌شده، ۲ هزار و ۲۳۸ واحد در منطقه ۵ دچار خسارت شده‌اند که از این تعداد، یک‌هزار و ۹۲۲ واحد دارای خسارت جزئی، ۱۱ واحد نیازمند احداث و ۳۰۵ واحد دارای خسارت کلی شناسایی شده‌اند.

وی افزود: از مجموع یک‌هزار و ۹۲۲ واحد دارای خسارت جزئی، تاکنون یک‌هزار و ۷۲۳ واحد تکمیل شده است که معادل ۸۹.۶ درصد پیشرفت در روند بازسازی این واحدهاست.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای تسریع روند بازسازی گفت: مدیریت شهری تلاش کرده است با استفاده از ظرفیت‌های اجرایی و هماهنگی میان دستگاه‌های مرتبط، فرایند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده با سرعت و دقت لازم دنبال شود تا شهروندان هرچه سریع‌تر بتوانند به شرایط عادی زندگی بازگردند.

کارگر یکی از چالش‌های موجود در روند بازسازی را حضور نداشتن برخی مالکان در محل سکونت خود عنوان کرد و گفت: در مناطقی همچون سپاهان‌شهر، تعدادی از خانواده‌ها هنوز به منازل خود بازنگشته‌اند و به همین دلیل امکان تکمیل فرایند بازسازی برخی واحدها فراهم نشده است.

وی با اشاره به حمایت‌های مدیریت شهری از مالکان واحدهای کاملاً تخریب‌شده اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر اصفهان، برای واحدهایی که به‌طور کامل تخریب شده‌اند، تمام هزینه‌های صدور پروانه ساختمانی متناسب با بنای قبلی، اعم از دو طبقه یا بیشتر، به‌صورت کامل رایگان است.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: همچنین با هماهنگی‌های انجام‌شده با استانداری اصفهان، هزینه‌های بیمه و خدمات نظام مهندسی برای این واحدها نیز رایگان خواهد بود تا بخشی از موانع پیش‌روی مالکان برای آغاز عملیات ساخت و بازسازی برطرف شود.

کارگر خاطرنشان کرد: مجموعه این اقدامات با هدف تسریع در بازگشت شهروندان به شرایط عادی زندگی، کاهش دغدغه خانواده‌های آسیب‌دیده و فراهم‌کردن زمینه بازسازی سریع‌تر واحدها در حال پیگیری است.

وی تأکید کرد: روند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده در منطقه ۵ با سرعت مطلوب در حال انجام است و مدیریت شهری منطقه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و هماهنگی با دستگاه‌های مسئول، پیگیری این فرایند را تا تکمیل واحدهای باقی‌مانده ادامه خواهد داد.

کد مطلب 995035

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.