با شعار «از میناب تا اصفهان؛ یک ایران مدرسه مهر» به استقبال سال تحصیلی می‌رویم

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان ضمن تأکید بر لزوم به‌کارگیری تدابیر دقیق فنی و لجستیکی برای مدیریت ترافیک مهر، شعار سال جاری «ستاد مهر» را با هدف گرامیداشت شهدای دانش‌آموز، «از میناب تا اصفهان؛ یک ایران مدرسه مهر» اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت در جلسه شورای هماهنگی حمل‌ونقل و ترافیک شهر اصفهان اظهار کرد: با توجه به ورود جامعه پویای دانش‌آموزی به فضای شهر، الگوی ترددهای شهری تغییر معناداری خواهد یافت؛ طبق آمار بیش از ۹۴۰ هزار دانش‌آموز در جغرافیای استان اصفهان حضور دارند که ۴۰ درصد از کل دانش‌آموزان استان معادل نزدیک به ۳۸۰ هزار نفر در محدوده کلان‌شهر اصفهان تحصیل می‌کنند که با شیوه‌های مختلف از جمله سرویس مدارس، اتوبوس، مترو و حمل‌ونقل فعال از جمله پیاده و دوچرخه در شهر تردد می‌کنند.

وی افزود: بررسی‌های کارشناسی ما نشان می‌دهد که میانگین سنی کاربران شبکه معابر در تابستان بین ۳۵ تا ۴۰ سال است، اما با بازگشایی مدارس در مهر این میانگین به‌شدت کاهش یافته است و به زیر ۲۰ سال می‌رسد، این تغییر جمعیت‌شناختی، با توجه به ناآگاهی‌های احتمالی نسبت به مسائل ترافیکی، نیازمند یک تدبیر عالمانه، جدی و برنامه‌ریزی دقیق در تمام حوزه‌های فنی، مهندسی، لجستیکی و خدماتی است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به موفقیت‌های سال گذشته تصریح کرد: سال گذشته با هماهنگی بسیار خوب میان شهرداری، پلیس راهور، آموزش‌وپرورش و استانداری اصفهان و با اجرای مصوبه «شناورسازی ساعات فعالیت ادارات»، دستاوردهای خوبی در مدیریت ازدحام ترافیک به‌دست آمد.

ساکت ادامه داد: رژه یگان‌های منتخب خدمت‌رسان در مقابل گلستان شهدا، علاوه بر ادای احترام به مقام شامخ شهدا، انسجام و انرژی مضاعفی برای خدمت‌رسانی ایجاد کرد، در حوزه فرهنگ‌سازی نیز با همراهی ارزشمند خانواده‌های اصفهانی، موفق شدیم چالش‌های ترافیکی دو هفته ابتدایی مهر را به‌خوبی مدیریت کنیم و این رویکرد تعاملی سال جاری نیز با قدرت ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و حمله به مدرسه میناب تأکید کرد: پیشنهاد همکاران ما برای شعار سال جاری ستاد مهر، برگرفته از تکریم دانش‌آموزان مدرسه میناب است، بر این اساس، شعار سال جاری «از میناب تا اصفهان؛ یک ایران مدرسه مهر» تعیین شده است تا یاد و خاطره خون پاک دانش‌آموزان شهید در سراسر ایران عزیز به‌ویژه شهدای مدرسه میناب، همیشه در ذهن‌ها باقی بماند و الهام‌بخش فعالیت‌های ما در ستاد مهر باشد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: سازمان‌های زیرمجموعه معاونت حمل‌ونقل شامل اتوبوسرانی، مترو و سازمان حمل‌ونقل مسافر، همچنین سازمان بار و سایر بخش‌های مرتبط با خدمات شهری، برای مدیریت ایمن شبکه معابر و پوشش تردد بیش از ۴.۵ میلیون نفر در روز، برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده‌اند و امیدواریم با همکاری تمام دستگاه‌های مسئول، شاهد بازگشایی توأم با آرامش و ایمنی مدارس باشیم.

کد مطلب 995005

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.