محدودیت‌های ترافیکی محورهای مشهد و قم / پیش‌بینی افزایش سفرها در پایان هفته

رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای تمهیدات و محدودیت‌های ترافیکی ویژه در محورهای منتهی به مشهد و قم همزمان با فرارسیدن ایام پایانی ماه صفر خبر داد و گفت: این طرح با هدف آسان شدن تردد زائران، مدیریت بار ترافیکی و ارتقای ایمنی عبور و مرور از نوزدهم مرداد آغاز می‌شود و تا بیست‌وسوم مرداد ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار سیدتیمور حسینی ضمن تسلیت سوگواری و رحلت حضرت محمد (ص)، شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت حضرت امام رضا (ع) اظهار کرد: هم‌زمان با فرارسیدن روزهای پایانی ماه صفر و برگزاری مراسم‌ ویژه سوگواری در سراسر کشور، پیش‌بینی می‌شود شاهد افزایش قابل توجه تردد در محورهای مواصلاتی به‌ویژه مسیرهای منتهی به شهرهای زیارتی از جمله مشهد و قم باشیم.

وی افزود: طی این روزها، به‌دلیل استقبال گسترده هم‌وطنان از سفر به مشهد و قم برای زیارت، حجم تردد در محورهای اصلی و فرعی افزایش پیدا می‌کند و به همین منظور پلیس راه و پلیس راهور از مدت‌ها پیش برنامه‌ریزی‌های لازم را برای مدیریت ترافیک، آسان شدن عبور و مرور و تأمین ایمنی زائران و مسافران انجام داده‌اند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: تمهیدات ویژه ترافیکی از امروز _دوشنبه نوزدهم مرداد_ آغاز می‌شود و تا بیست‌وسوم مرداد ادامه خواهد داشت و محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد در صورت نیاز و متناسب با شرایط ترافیکی محورهای مواصلاتی، از سوی پلیس راه و پلیس راهور در استان‌های مربوط اعمال و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

سردار حسینی با اشاره به پیش‌بینی افزایش سفرها در پایان هفته گفت: با توجه به برگزاری مراسم‌های خاص و افزایش سفرهای زیارتی، لازم است هم‌وطنان پیش از آغاز سفر، برنامه‌ریزی دقیقی برای زمان حرکت، داشته باشند تا از ایجاد گره‌های ترافیکی و تأخیر در مسیر جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: پلیس راهور فراجا با توجه به اهمیت این ایام، پوشش محورهای مواصلاتی و مسیرهای منتهی به شهرهای زیارتی را در دستور کار قرار داده و به همکاران پلیس راه و راهور در استان‌ها نیز تأکید شده است متناسب با حجم تردد و شرایط هر محور، برنامه‌ریزی و پوشش عملیاتی لازم را انجام دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا با توصیه به رانندگان و زائران اظهار کرد: نخستین موضوع، برنامه‌ریزی مناسب پیش از سفر است. شهروندان باید پیش از حرکت، وضعیت مسیر، شرایط جوی و ترافیکی و همچنین زمان مناسب سفر را بررسی کنند و از حرکت‌های بدون برنامه و ناگهانی پرهیز داشته باشند.

سردار حسینی با تاکید بر رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی گفت: رعایت سرعت مطمئنه، توجه به فاصله طولی، پرهیز از سبقت‌های غیرمجاز و توجه کامل به علائم و دستورهای پلیس از مهم‌ترین الزامات سفر ایمن است. رانندگان باید از هرگونه عجله و شتاب در رانندگی پرهیز کنند، چرا که تلاش برای جبران زمان از دست‌رفته در طول مسیر، می‌تواند احتمال وقوع تصادفات را افزایش دهد.

رئیس پلیس راهور فراجا نسبت به رانندگی در شرایط خستگی و خواب‌آلودگی هشدار داد و تصریح کرد: رانندگان در صورت احساس خستگی یا خواب‌آلودگی در محل مناسب توقف کنند و پس از استراحت کافی به مسیر خود ادامه دهند؛ هیچ مقصدی آن‌قدر ارزشمند نیست که برای رسیدن به آن، جان سرنشینان به خطر بیفتد.

سردار حسینی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش سفرها و تردد در محورهای منتهی به مشهد و قم، همکاری و همراهی مردم با پلیس نقش مهمی در مدیریت ترافیک و تأمین ایمنی سفرها دارد. از هم‌وطنان درخواست می‌کنیم با رعایت مقررات، توجه به توصیه‌های پلیس و پرهیز از رفتارهای پرخطر، پلیس راه و راهور را در برگزاری  ایمن‌تر این مراسم‌ و آسان شدن تردد زائران یاری کنند.

کد مطلب 994979

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.