تحلیل هفتگی ترافیک اصفهان؛ تغییر ساعات اوج و تداوم تراکم حاشیه زاینده‌رود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با تحلیل داده‌های سامانه پایش به‌لحظه معابر در هفته منتهی به شانزدهم مرداد، از جابه‌جایی ساعت اوج ترافیک در روزهای تعطیل و تأثیر پارک‌های غیرمجاز بر افزایش طول صف در تقاطع‌های مرکزی خبر داد.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به گزارش وضعیت ترافیکی معابر شهر در بازه دهم تا شانزدهم مرداد ۱۴۰۵، اظهار کرد: بر اساس داده‌های استخراج‌شده، بیشترین شلوغی شبکه در روزهای کاری هفته بین ساعت ۱۹:۰۰ تا ۲۰:۰۰ ثبت شده است، اما روز سه‌شنبه که مصادف با «اربعین حسینی» بود، همچنین در روزهای پایانی هفته، ساعت وقوع حداکثر طول صف در شبکه معابر به بازه ۲۰:۰۰ تا ۲۱:۰۰ انتقال یافت.

وی با بیان اینکه با وجود برگزاری مراسم‌ مذهبی اربعین حسینی و انسداد بعضی معابر اصلی در ساعات ابتدایی روز، با مدیریت تردد انجام‌شده، پیک ترافیکی در این ساعات مشاهده نشد، افزود: هم‌زمانی تعطیلات با تداوم جریان آب در زاینده‌رود، موجب افزایش تراکم جمعیت و خودرو در هسته مرکزی شهر و مسیرهای حاشیه رودخانه در ساعات شامگاهی شده است که این موضوع جابه‌جایی در این مناطق را با تاخیر روبه‌رو می‌کند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه حجم ترافیک تنها عامل ازدحام نیست، تصریح کرد: بخش عمده‌ای از صف‌های طولانی در تقاطع‌ها ناشی از کاهش ظرفیت معابر به‌دلیل پارک‌های دوبل و غیرمجاز است که در عمل فضای عبوری خودروها را محدود کرده و منجر به پس‌زدگی ترافیک در گلوگاه‌های شهری می‌شود.

ساکت به تشریح وضعیت پنج تقاطع بحرانی شهر بر اساس بیشینه طول صف پرداخت و گفت: طی هفته گذشته «چهارراه تختی» با ۱۵۷۳ متر، «جنوب سی‌وسه‌پل» با ۱۵۶۵ متر، «تقاطع ۲۵ آبان» با ۱۴۸۴ متر، «شمال پل فردوسی» با ۱۴۲۸ متر و «تقاطع عبدالرزاق-سنبلستان» با ۱۳۴۰ متر طول صف، پرترافیک‌ترین نقاط شهر در ساعت اوج بوده‌اند که در بیشتر روزهای هفته در لیست ۱۰ تقاطع پرتردد قرار داشتند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به پایداری این الگوهای ترافیکی، به شهروندان توصیه می‌شود جهت مدیریت زمان و کاهش فشار بر شبکه معابر، برنامه‌ریزی سفرهای درون‌شهری خود را به ساعاتی غیر از بازه‌های اوج اعلام‌شده موکول کنند تا با ایمنی و آرامش بیشتری در سطح شهر تردد کنند.

تحلیل هفتگی ترافیک اصفهان؛ تغییر ساعات اوج در پایان هفته و تداوم تراکم حاشیه زاینده‌رود

کد مطلب 994681

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.