رسانه‌ها در حفظ وحدت و سرمایه اجتماعی نقش مهمی دارند

فرماندار آستارا شهرستان مرزی بندر آستارا گفت: رسانه‌ها در شرایط کنونی و در جنگ رسانه‌ای، نقش مهمی در حفظ وحدت، تقویت سرمایه اجتماعی و مقابله با تلاش‌ها برای ایجاد اختلاف میان مردم و مسئولان دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، علی درمانی امروز_شنبه هفدهم مرداد_ در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در فرمانداری شهرستان، با اشاره به شرایط سخت کشور در یک سال گذشته اظهار کرد: در این مدت کشور در شرایط دشواری قرار داشت و با تحمیل جنگ از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا، بخشی از برنامه‌ها و فعالیت‌های شهرستان تحت تأثیر شرایط جنگی قرار گرفت.

وی افزود: در جریان جنگ تحمیلی به‌ویژه جنگ رمضان، همراهی رسانه‌ها در انتقال پیام، ایجاد وحدت در شهرستان و تقویت همدلی میان مردم و مسئولان مؤثر بود و آستارا در مدیریت شرایط، هماهنگی مناسبی میان مسئولان داشت.

فرماندار آستارا با اشاره به موقعیت جغرافیایی آستارا خاطرنشان کرد: این شهرستان به دلیل برخورداری از دو مرز زمینی، یک مرز دریایی و یک مرز ریلی، شرایط متفاوتی نسبت به بسیاری از شهرستان‌ها دارد و روزانه شاهد تردد مسافران و حدود سه تا چهار هزار دستگاه کامیون در سطح شهرستان هستیم.

درمانی تصریح کرد: آستارا به دلیل برخورداری از تنوع قومی، مذهبی و فرهنگی و همچنین همجواری با مرزهای مختلف، شرایط ویژه‌ای دارد و در چنین شرایطی، حفظ آرامش و وحدت میان مردم از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی گفت: با وجود تردد گسترده کامیون‌ها و حضور اتباع خارجی، کمترین آسیب به کامیون‌ها و افراد خارجی وارد شد که این موضوع نشان‌دهنده آگاهی مردم و نقش رسانه‌ها در آگاهی‌بخشی و حفظ آرامش جامعه است.

فرماندار آستارا با اشاره به نقش رسانه‌ها در شرایط کنونی افزود: امروز جنگ، جنگ رسانه‌ه ااست و اخبار درست یا نادرست می‌تواند بر اقتصاد، امنیت و مسائل اجتماعی تأثیر بگذارد.

درمانی اظهار کرد: حتی پیام‌های مقامات سیاسی می‌تواند بر بازارها و اقتصاد اثرگذار باشد و تغییرات قیمت‌ها را رقم بزند؛ از این‌رو رسانه‌ها در شرایط فعلی مسئولیت مهمی در اطلاع‌رسانی و تبیین مسائل بر عهده دارند.

وی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت افزود: دشمنان تلاش می‌کنند وحدتی را که میان مردم و مسئولان شکل گرفته از بین ببرند و با ایجاد اختلاف میان دولت، گروه‌ها و جریان‌های مختلف، سرمایه اجتماعی کشور را تضعیف کنند.

فرماندار آستارا خطاب به خبرنگاران خاطرنشان کرد: رسانه‌ها باید با اطلاع‌رسانی دقیق و تبیین صحیح مسائل، در حفظ وحدت جامعه و تقویت سرمایه اجتماعی نقش‌آفرینی کنند.

درمانی با اشاره به حضور مردم در شرایط اخیر تصریح کرد: حضور مردم در صحنه، حمایت آنان از نظام، رهبری و نیروهای مسلح را نشان داده و این حضور موجب تقویت اقتدار کشور در برابر دشمن شده است.

وی با تأکید بر ضرورت حضور مسئولان در میان مردم گفت: مسئولان باید مانند مردم در صحنه حضور داشته باشند، در اجتماعات شرکت کنند، پای کار باشند و خدمت‌رسانی به مردم را فراموش نکنند.

فرماندار آستارا اجرای طرح تکریم ارباب‌رجوع را از اولویت‌های مسئولان دانست و افزود: مردم در شرایط سخت در کنار نظام و مسئولان هستند و نباید رفتار نامناسب مسئولان موجب دلسردی آنان شود.

درمانی خاطرنشان کرد: مسئولان باید خود را در کنار مردم ببینند و هر آنچه در توان دارند برای عبور کشور از شرایط دشوار به کار گیرند.

ورود بخش خصوصی به پروژه‌های عمرانی آستارا

درمانی با اشاره به وضعیت پروژه‌های عمرانی شهرستان تصریح کرد: با وجود شرایط نامناسب اعتبارات عمرانی، بخش خصوصی در اجرای بسیاری از پروژه‌های مهم شهرستان ورود کرده و سرمایه‌گذاری‌های خوبی انجام داده است.

وی از افتتاح پروژه‌های جدید در هفته دولت خبر داد و گفت: پروژه‌های خوبی در هفته دولت امسال به بهره‌برداری خواهد رسید و جزئیات آنها پس از جمع‌بندی نهایی اعلام می‌شود.

فرماندار آستارا افزود: با توجه به احتمال سفر رئیس‌جمهور به استان گیلان و حضور احتمالی وزیران در شهرستان‌ها، منتظر نهایی شدن برنامه‌ها هستیم و پس از مشخص شدن برنامه سفر، پروژه‌های قابل افتتاح به اطلاع مردم و رسانه‌ها خواهد رسید.

درمانی از برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست‌های دوره‌ای با خبرنگاران خبر داد و گفت: به دلیل شرایط جنگی، جلسات برنامه‌ریزی‌شده با خبرنگاران و ادارات برگزار نشد، اما پس از عادی شدن شرایط، این نشست‌ها از سر گرفته خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم هر ماه یا هر ۴۵ روز، نشستی با یکی از مسئولان شهرستان برگزار شود تا عملکرد دستگاه مربوطه در حضور خبرنگاران تشریح شود.

کد مطلب 994616

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.