ایجاد ۳ محل پارک موتورسیکلت در حاشیه جنوبی ناژوان

مدیر ناژوان شهرداری اصفهان از ایجاد سه محل پارک موتورسیکلت در خیابان الفت و حاشیه جنوبی ناژوان خبر داد و گفت: طی سه ماه گذشته و در قالب ۳۴ روز اجرای طرح، نزدیک به ۷۸۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف با همکاری مدیریت ناژوان و فرماندهی انتظامی توقیف و به پارکینگ منتقل شده است.

مهدی قائلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با توجه به نارضایتی اعلام‌شده از سوی شهروندان درباره تردد موتورسیکلت در جاده سلامت ناژوان، دو اقدام در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: نخستین اقدام، ایجاد محل پارک موتورسیکلت در سه نقطه از حاشیه جنوبی ناژوان بود که این محل‌ها در ابتدای ناژوان در خیابان الفت، میدان باغبان به سمت ایستگاه شماره یک تله‌سیژ و جاده‌های سلامت شماره یک و سه، خیابان الفت، میدان نصر، محوطه جنب اغذیه‌فروشی برای ورود و دسترسی به جاده سلامت شماره یک و خیابان الفت، پل قلمکار برای دسترسی به جاده سلامت شماره یک و مراکز گردشگری باغ پرندگان و تله‌سیژ (ایستگاه شماره دو) ایجاد شده است.

مدیر ناژوان شهرداری اصفهان ادامه داد: اقدام دیگر، حضور و استقرار نیروهای مدیریت ناژوان، ارائه تذکر و پیشگیری از تردد موتورسیکلت در پارک و جاده سلامت بود و در نهایت با حضور و استقرار نیروهای فرماندهی انتظامی، موتورسیکلت‌های متخلف توقیف شدند.

قائلی تصریح کرد: طی سه ماه گذشته و با اجرای ۳۴ روز طرح توسط یگان امداد و کلانتری ۲۸ فرماندهی انتظامی و با همکاری نیروهای واحد پیشگیری و رفع تخلفات شهری مدیریت ناژوان، نزدیک به ۷۸۰ دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و به پارکینگ منتقل شد.

وی با تأکید بر اینکه در محیط ناژوان اصل بر حفظ عرصه و فراهم‌کردن زمینه حضور شهروندان و گردشگران است، گفت: تفریحات خانواده‌محور و استفاده ورزشی و تفریحی از جاده‌های سلامت شماره یک، ۲ و ۳، مراکز گردشگری و فضای تفرجگاهی و سبز عرصه باید در فضایی همراه با ایمنی و امنیت انجام شود.

مدیر ناژوان شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: مهم‌تر از حضور و ارائه خدمت مدیریت شهری و سایر دستگاه‌های خدمت‌رسان، رعایت فرهنگ شهروندی و احترام به حقوق شهروندی است که این موضوع مستلزم همکاری شهروندان به‌عنوان بهره‌بردار اصلی و ولی‌نعمت خادمان است.

قائلی گفت: انتظار داریم شهروندان نیز در این مهم، مدیریت ناژوان و نیروهای خدمت‌رسان را یاری کنند.

کد مطلب 994570

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.