پاکستان و ترکیه به پوششی برای تجاوزات عربستان تبدیل نشوند

یک عضو جنبش انصارالله به پاکستان و ترکیه توصیه کرد به پوششی برای تجاوزات عربستان تبدیل نشوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا،‌ محمد الفرح در واکنش به توافقنامه مکه گفت: هر قدر ائتلافهایی علیه ما شکل بگیرد، ما همچنان به درهم شکستن محاصره کشورمان ادامه خواهیم داد.

وی با هشدار به ترکیه و پاکستان افزود: ترکیه، پاکستان و دیگر کشورهای اسلامی نباید به پوشش سیاسی برای تجاوزگری یا محاصره یا نقض حاکمیت یک کشور اسلامی تبدیل شوند.

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله تاکید کرد: کشورهای اسلامی به جای تشکیل ائتلافهایی برای حمایت از متجاوز در برابر پیامدهای تجاوزاتش، بهتر است بر متجاوز برای توقف تجاوزاتش فشار وارد کنند.

واکنش رسمی یمن به توافقنامه سه جانبه عربستان، ترکیه و پاکستان

مهدی المشاط، رئیس شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به امضای توافقنامه دفاعی سه جانبه میان پاکستان، ترکیه و عربستان گفت: چنین توافقنامه ها هیچ تاثیری(بر تحولات) ندارد و معادله محاصره با محاصره تا تحقق اهدافش پابرجا خواهد بود.

منبع: تسنیم

کد مطلب 994382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.