۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۹
موناکو مشتری لوکاکو شد

باشگاه موناکو نظر خود را معطوف به جذب مهاجم بلژیکی ناپولی کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روملو لوکاکو در حالی وارد سال پایانی قراردادش با باشگاه ناپولی شده که پیرامون آینده حرفه‌ای‌اش شایعات بسیار است. این مهاجم بلژیکی که فصل گذشته به دلیل مصدومیت‌ها تنها در هفت بازی برای ناپولی به میدان رفت که حاصل آن یک گل‌زده بود، رابطه‌اش با مدیران این باشگاه سرد شده و هر دو طرف حالا به دنبال قطع همکاری با یکدیگر هستند.

اختلاف طرفین، پس از تعطیلات بازی‌های ملی در اواخر ماه مارس به اوج خود رسید؛ جایی که این مهاجم بلژیکی به دلیل آنچه تمرکز بر روی ریکاوری انفرادی مصدومیتش عنوان کرده بود، از بلژیک به ایتالیا بازنگشت و ناپولی هم در واکنش به این موضوع او را از لیست تیم کنار گذاشت، تصمیمی که آنتونیو کونته (سرمربی وقت ناپولی) نیز با آن موافق بود.

حالا خبر می‌رسد که لوکاکوی ۳۳ ساله که در تمرینات پبش‌فصل تیم فوتبال ناپولی آفتابی نشده، یک مشتری جدی از لوشامپیونه فرانسه پیدا کرده است، این در حالی است که او از ترابزون‌اسپور ترکیه و آتلانتا یونایتد آمریکا هم پیشنهاداتی دریافت کرده است.

بر اساس گزارش روزنامه ایتالیایی «گاتزتا دلو اسپورت» و پایگاه خبری «فوت مرکاتو» فرانسه؛ باشگاه موناکو که به دنبال تقویت خط حمله تیم تحت‌هدایت لوئیز فلیپه است، وضعیت مهاجم پیشین تیم‌های منچستریونایتد، چلسی و اینتر را در بازار نقل‌وانتقالات جویا شده است.

لوکاکو که تابستان ۲۰۲۴ در انتقالی به ارزش ۳۰ میلیون یورو از چلسی به ناپولی پیوست، سالانه ۸ میلیون یورو از این باشگاه ایتالیایی دستمزد می‌گیرد.

منبع: تسنیم

کد مطلب 994359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.