سهم‌خواهی را برای منافع ملی کنار بگذارید

امام جمعه شیراز با انتقاد از حاشیه‌سازی‌های جناحی، گفت: تضعیف نظام برای حذف رقیب، ضربه به منافع ملی است و جریان‌های سیاسی باید با پرهیز از سهم‌خواهی، تنها به دنبال اطاعت از ولی‌فقیه و معامله با خدا باشند تا کشور از مهلکه‌های پیش‌رو با سربلندی عبور کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز _جمعه شانزدهم مرداد_ در خطبه‌های نماز جمعه شیراز ضمن توصیه نمازگزاران به تقوا و پرهیزکاری، با اشاره به پیش‌رو بودن مناسبت‌های دینی ایام پایان ماه صفر، اظهار کرد: روز چهارشنبه، بیست و هشتم ماه صفر، مصادف با رحلت جانسوز پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) است. همان‌طور که مردم شیراز در اربعین حسینی با حضور در حرم سوم اهل‌بیت (ع) شگفتی آفریدند، انتظار می‌رود در این روز نیز شاهد تکریم و عزاداری باشکوه باشیم.

وی با اشاره به شهادت امام رضا (ع) در روز پنجشنبه، به تبیین حدیثی از آن امام همام درباره نقش امام در جامعه پرداخت و افزود: امام رضا (ع) می‌فرمایند «الْإِمَامُ النَّارُ عَلَی الْیَفَاعِ»؛ یعنی امام چراغی بر روی مناره است تا امت اسلامی راه را گم نکند. امام علاوه بر هدایت، «گرمابخش» دل مؤمنان و «دلیل و راهنما» در مهلکه‌هاست.

امام جمعه شیراز با تأکید بر اینکه امروز تقابل ما با رژیم صهیونیستی به یک جنگ وجودی تبدیل شده است، گفت: در چنین شرایط خطیری، راه عبور از این مهلکه، تبعیت از امام و ولی‌امر است. ملت ایران پس از ارتحال رهبر شهید، با درایت و سرعت رهبر جدید خود را شناخت و در این مدت نیز تمامی دلالت‌ها و راهنمایی‌های لازم از سوی ایشان صادر شده است؛ بنابراین اگر کوتاهی صورت گیرد، از جانب ماست.

آیت‌الله دژکام در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به جریان‌های سیاسی کشور خاطرنشان کرد: در مقام موعظه به سیاسیون عرض می‌کنم؛ سهم‌خواهی را کنار بگذارید. تضعیف نظام برای خارج کردن رقیب از گردونه، ضربه به منافع ملی است و دود آن به چشم ملت مظلوم می‌رود. برخی به جای پیروی صریح از ولایت، به بهانه‌های واهی زاویه می‌گیرند تا منافع حزبی‌شان تأمین شود که این رویکرد به ضرر کشور است.

وی تأکید کرد: اگر جریان‌های سیاسی صادقانه با خدا معامله کنند و از رهبری اطاعت محض داشته باشند، خدای متعال بیش از تصورشان به آنها عزت و موفقیت عطا خواهد کرد.

امام جمعه شیراز در بخش دوم خطبه‌ها با اشاره به مناسبت‌های هفته از جمله روز خبرنگار، روز وقف و سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی گفت: بسیاری از مناسبت‌های مذهبی ما مرهون واقفینی است که قرن‌ها پیش با دوراندیشی بانی این مراسم شدند و جا دارد از آنان یاد کنیم.

وی همچنین با گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم و در رأس آنان شهید حاج قاسم سلیمانی، افزود: امنیت امروز کشور مدیون همان مدافعان حرم است که داعش را نابود کردند و اجازه ندادند آنها به مرزهای ما برسند.

آیت‌الله دژکام در پایان با اشاره به شعار امسال جهاد دانشگاهی با عنوان «اقتدار علمی در افق مقاومت»، ضمن تشکر از خدمات ارزشمند این نهاد، ابراز امیدواری کرد جهادگران عرصه علم و فناوری، تلاش‌های خود را برای پیشبرد علمی کشور با قوت ادامه دهند.

کد مطلب 994355

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.