پاکستان: از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز حمایت می‌کنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با اشاره به تداوم تماس‌های نزدیک این کشور با همه ذی‌نفعان مرتبط با تحولات منطقه‌ای گفت: اسلام‌آباد از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز حمایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، «طاهر اندرابی» امروز در نشست خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد با بیان این مطلب اظهار کرد: پاکستان همچنان با دو طرف مذاکرات به‌ویژه پیرامون بن بست در تنگه هرمز در ارتباط است.

وی با استناد به رایزنی تلفنی وزیر امور خارجه پاکستان با همتای ایرانی خود و دعوت از دکتر سید عباس عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد، افزود: ما از همه ابتکارات منصفانه برای کمک به توقف درگیری‌ها در منطقه حمایت می‌کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که شهباز شریف نخست‌وزیر این کشور امروز عازم سفر رسمی به عربستان می‌شود. فرمانده ارتش پاکستان نیز شهباز شریف را در این بازدید همراهی خواهد کرد.

وی اظهار داشت: نخست‌وزیر پاکستان علاوه‌بر مرور تحولات مرتبط با روابط دوجانبه و تعمیق همکاری‌های مشترک، درباره اوضاع منطقه‌ای با ولیعهد عربستان دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

اندرابی درباره مذاکرات پیرامون تنگه هرمز نیز گفت که پاکستان از نقش سازنده عمان برای کمک به تنش‌زدایی و ترویج هم‌زیستی مسالمت‌آمیز حمایت می‌کند.

وی درباره تحولات فلسطین و نشست نقش در امان نیز تاکید کرد پاکستان از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت می‌کند و معتقد است که حل مناقشه فلسطین تنها راهکار عادلانه برای تثبیت صلح و امنیت خاورمیانه است.

طاهر اندرابی در پاسخ به پرسشی گفت: پاکستان امیدوار است که توافق درباره تنگه هرمز راه را برای ازسرگیری مذاکرات فنی میان ایران و آمریکا هموار کند و دو طرف به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردند.

وی تصریح کرد: پاکستان به نقش آفرینی خود ادامه می دهد، میانجی‌گری یک روند کوتاهی نیست، بلکه ما با سایر شرکا تلاش‌های هماهنگی را انجام می‌دهیم که اول از همه، راهکار برون رفت از بن‌بست تنگه هرمز دریافت شود.

کد مطلب 994159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.