پیدا شدن پیکر فرد مفقودی در روستای کوهستانی مریجان محور هراز

مدیرعامل هلال‌احمر مازندران از پیدا شدن پیکر فرد مفقودی در روستای کوهستانی مریجان محور هراز توسط نیروهای امدادونجات این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی هلال‌احمر استان، غلامعلی فخاری اشرفی، اظهار کرد: پس از دریافت گزارش مفقود شدن یک فرد در روستای کوهستانی مریجان از توابع بخش لاریجان آمل در روز دوشنبه دوازدهم مرداد، با هماهنگی مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (EOC)، تیم عملیاتی پایگاه امداد و نجات کوهستان رینه به منطقه اعزام و عملیات جست‌وجو آغاز شد.

وی افزود: عملیات جست‌وجو در روز نخست با مشارکت نجاتگران هلال‌احمر و نیروهای محلی تا ساعات پایانی ادامه داشت، اما به دلیل شرایط سخت و صعب‌العبور منطقه، فرد مفقودی پیدا نشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران گفت: در دومین روز، عملیات با اعزام تیم‌های تخصصی امداد و نجات کوهستان، تیم پهپادی و دو تیم آنست (سگ‌های زنده‌یاب) از سر گرفته شد.

فخاری اشرفی تصریح کرد: پس از ساعت‌ها جست‌وجوی میدانی، پیکر فرد مفقودی که بر اثر سقوط از ارتفاع حدود ۲۰۰ متری در منطقه جنگلی جان باخته بود، توسط افراد بومی شناسایی شد.

وی خاطرنشان کرد: نجاتگران پس از دسترسی به محل، عملیات تثبیت و انتقال پیکر را انجام داده و آن را برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل دادند.

کد مطلب 993837

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.