پرداخت ۳۳ درصد از تسهیلات مصوب سفر رئیس‌جمهور به کردستان

معاون استاندار کردستان به بررسی وضعیت تسهیلات سال گذشته مصوب سفر رئیس‌جمهور در استان پرداخت و گفت: مبلغ ۱۱.۶ همت تسهیلات در این سفر مصوب شد که در سه ماهه آخر سال ۱۴۰۴ حدود ۳۳ درصد از تسهیلات تعهد سال اول پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ارسلان ازهاری امروز شنبه در هفتادویکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان که در سنندج برگزار شد، تشکیل کمیته‌ای جهت پیگیری اجرای مصوبات را ضروری دانست و خطاب به مدیران اظهار کرد: تصمیمات مطرح شده در جلسات با هدف عبور از تنگناهای اقتصادی، عملیاتی شود.

وی با تاکید بر همگرایی و هم افزایی دولت و فعالان اقتصادی و تقویت همکاری‌های دوجانبه و انتقاد از عملکرد برخی بانک‌ها و محدودیت‌های موجود در پرداخت تسهیلات، افزود: انتظار داریم بانک‌های استان با افزایش اختیارات خود در راستای پرداخت تسهیلات با شتاب بیشتری عمل کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان، به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و انرژی‌های تجدید پذیر گریزی زد و گفت: متقاضیان این حوزه مطالبه خود را از دستگاه‌های ذیربط پیگیری کنند و منابع طبیعی استان هم طبق مقرارت قانونی همکاری و تعامل لازم را با فعالان این حوزه داشته باشد.

ازهاری با اشاره به تسهیلات حوزه انرژی خاطرنشان کرد: حدود ۱۰ طرح انرژی خورشیدی به ارزش ۶۵۰ میلیاردتومان از محل مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان در پنج بانک عامل به تصویب رسیده است.

وی از ایجاد شهرک تخصصی انرژی در شهرستان‌های سقز و قروه خبر داد و گفت: برای توسعه انرژی تجدید پذیر در استان تاکنون ۱۸۷ هکتار اراضی مستعد در قالب ۴۴ طرح در کارگروه ماده ۲۱ تغییر کاربری داده شده است که از این میزان ۱۶ طرح با مساحت ۶۰ هکتار منجر به عقد قرارداد و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار گرفته است.

معاون استاندار کردستان به بررسی وضعیت تسهیلات سال گذشته مصوب سفر رئیس جمهور در استان پرداخت و ادامه داد: مبلغ ۱۱.۶ همت تسهیلات در این سفر مصوب شد که در سه ماهه آخر سال ۱۴۰۴ حدود ۳۳ درصد از تسهیلات تعهد سال اول پرداخت شده است.

ازهاری اضافه کرد: طی رایزنی‌های مستمر و برگزاری جلسات مختلف با بانک‌های عامل، دستگاه‌های اجرایی و متقاضیان، امکان حذف طرح و جایگزینی طرح‌ها واجد شرایط فراهم شده است.

پیگیری تسهیلات بانکی، خودداری از قطع بدون برنامه و اطلاع‌قبلی انرژی(آب، برق و گاز ) در راستای حمایت از تولید و واحدهای صنعتی، رفع موانع تولید، تسهیل سرمایه‌گذاری و تبدیل ظرفیت‌های موجود در حوزه انرژی به پروژه‌های عملیاتی و اشتغال‌زا از جمله مواردی بود که در این جلسه مورد تاکید معاون استاندار قرار گرفت.

همچنین در این جلسه. کمبود زیرساخت‌ها در حوزه انرژی(تامین، مدیریت و بهینه سازی انرژی برق) جهت احداث و بهره‌وری مصرف واحدهای بزرگ صنعتی و فرآوری مواد معدنی و تامین زیرساخت‌های لازم توسط شرکت توزیع نیروی برق استان برای واحدهای نیروگاهی وواحدهای تولیدی مصرف کننده به منظور بهره‌مندی از برق بدون قطعی واحدهای متقاضی و همچنین سرمایه‌گذاری بانک‌های استان در حوزه مدیریت و تولید انرژی تجدید پذیر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

کد مطلب 992990

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.