۸۷ زندانی جرایم غیرعمد در خوزستان آزاد شدند

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: رویارویی با افرادی که به‌دلیل جرایم غیرعمد، غفلت یا مشکلات مالی در زندان به‌سر می‌برند، نیازمند رویکردی مبتنی بر حمایت و مهرورزی است و باید با استفاده از ظرفیت خیران، ستاد دیه و ترویج فرهنگ گذشت، زمینه آزادی این افراد فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان و به نقل از مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری خوزستان، علی دهقانی در آیین آزادسازی ۸۷ نفر از محکومان مالی و زندانیان جرایم غیرعمد استان خوزستان که با حضور نماینده ولی فقیه در استان، رئیس کل دادگستری، دادستان مرکز استان و مدیرکل زندان‌های خوزستان، اعضای شورای اداری زندان‌ها در محل زندان سپیدار اهواز برگزار شد با تأکید بر اهمیت مهرورزی در نظام اجتماعی و حقوقی کشور، این مفهوم را از مهم‌ترین و ارزشمندترین مبانی روابط انسانی دانست و اظهار کرد: مهرورزی ریشه الهی دارد و در آموزه‌های دینی، خداوند متعال با صفات «رحمان» و «رحیم» در صدر سوره‌های قرآن کریم معرفی شده است.

وی با بیان اینکه مدیران زندان‌ها در قبال زندانیان وظایف مشخصی دارند، افزود: رویارویی با افرادی که به‌دلیل جرایم غیرعمد، غفلت یا مشکلات مالی در زندان به‌سر می‌برند، نیازمند رویکردی مبتنی بر حمایت و مهرورزی است و باید با استفاده از ظرفیت خیران، ستاد دیه و ترویج فرهنگ گذشت، زمینه آزادی این افراد فراهم شود.

رئیس‌کل دادگستری خوزستان با تفکیک زندانیان جرایم غیرعمد از افراد خطرناک برای جامعه تصریح کرد: افرادی که با ارتکاب جرم، امنیت و نظم اجتماعی را خدشه‌دار و به حقوق مردم تجاوز کرده‌اند، باید در زندان بمانند، اما در عین حال برنامه‌های اصلاحی و بازاجتماعی‌شدن برای آنان با جدیت دنبال شود.

دهقانی با اشاره به وظایف اصلی سازمان زندان‌ها خاطرنشان کرد: نظارت، حمایت و ارشاد سه محور اصلی فعالیت در زندان‌هاست و این سه رویکرد باید به‌صورت هم‌زمان مورد توجه قرار گیرد.

وی با تشریح جزئیات اقدام انجام‌شده برای آزادی این زندانیان گفت: در این مرحله، ۸۷ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد و مالی با مجموع بدهی بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان آزاد شدند.

رئیس‌کل دادگستری خوزستان اضافه کرد: از مجموع بدهی این زندانیان، بیش از ۲۲ میلیارد تومان با گذشت شکات، ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان از محل آورده مددجویان، ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از طریق تسهیلات بانکی و ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان نیز با کمک بلاعوض ستاد دیه و مابقی نیز بصورت اعسار تقسیط شده است.

دهقانی از همکاری خیران، دستگاه قضایی، ستاد دیه و مجموعه زندان‌های استان در مسیر آزادی زندانیان جرایم غیرعمد قدردانی کرد و گفت: این اقدام نمونه‌ای از تحقق فرهنگ گذشت، همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی است.

کد مطلب 992045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.