تمدید مهلت معافیت مشمولان دارای سه فرزند و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان از تمدید مهلت ثبت درخواست معافیت سربازی مشمولان دارای سه فرزند و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ خبر داد؛ مهلتی که پیش‌تر تا پایان شهریورماه سال جاری اعلام شده بود.

اکبر معادلی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: با وجود اینکه پیش‌تر پایان شهریورماه سال جاری به عنوان آخرین مهلت ثبت درخواست این معافیت اعلام شده بود، برابر ابلاغ جدید، تمامی مشمولانی که تا پایان سال ۱۴۰۷ واجد شرایط این قانون شوند، امکان ثبت درخواست و استفاده از مزایای آن را خواهند داشت.

وی افزود: بر اساس این قانون، مشمولان غایب و غیرغایب و همچنین کارکنان وظیفه حین خدمت که دارای چهار فرزند و بیشتر هستند، بدون محدودیت سنی از انجام خدمت دوره ضرورت معاف خواهند شد.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان ادامه داد: همچنین مشمولان دارای سه فرزند نیز در صورتی که حداقل ۴۰ سال تمام سن داشته باشند، مشمول این معافیت خواهند بود و می‌توانند درخواست خود را ثبت کنند.

معادلی با اشاره به تمدید مهلت اجرای این قانون تا پایان سال ۱۴۰۷، از مشمولان واجد شرایط خواست ثبت درخواست خود را به روزهای پایانی موکول نکنند و با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰)، نسبت به تکمیل فرآیند ثبت درخواست اقدام کنند.

وی در پایان تأکید کرد: بهره‌مندی از این معافیت منوط به احراز شرایط قانونی و بررسی مدارک متقاضیان است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر، به دفاتر پلیس+۱۰ یا معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان مراجعه کنند.

کد مطلب 991847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.