جلوگیری از تخلفات ساختمانی در منطقه ۷ اصفهان؛ از افزایش طبقات تا تغییر کاربری

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از اجرای گسترده اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تخلفات ساختمانی در سه‌ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت از افزایش طبقات، تعمیرات داخلی غیرمجاز، تغییر وضعیت ساختمان‌ها و فعالیت کارگاه‌های ساختمانی متخلف جلوگیری شده است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های اداره پیشگیری و رفع تخلفات شهری منطقه ۷ شهرداری اصفهان طی سه‌ماه نخست سال جاری سال جاری اظهار کرد: برای رفع و پیشگیری از تخلف سد معبر، در این مدت ۱۷۰ تذکر و۱۳۰ اخطار صادر و تخلف۹۰ متصدی صنفی رفع شده است.

وی افزود: ۱۳۰ اخطاریه با موضوع جلوگیری از نصب تابلوهای غیرمجاز در سه‌ماه نخست سال جاری سال جاری صادر و ۹۵ مورد نیز رفع تخلف شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه در سه‌ماه نخست سال جاری در راستای جمع‌آوری خودروهای فرسوده رها شده در معابر منطقه ۳۵ اخطاریه صادر و ۲۰ دستگاه از این خودروها جمع‌آوری شده است، گفت: در این مدت از بساط‌گستری و دست‌فروشی ۱۵ نفر جلوگیری شد و۲۰ متکدی در این منطقه هدایت و ساماندهی شدند.

سلطان‌آقایی با بیان اینکه طی سه‌ماه نخست سال جاری سال جاری در بخش کنترل ساختمان برای جلوگیری از ادامه فعالیت و تعطیلی کارگاه‌های ساختمانی متخلف یا بدون مجوز و پروانه ۳۵ مورد احداث زمین بایر جلوگیری شده است، گفت: در این مدت از افزایش طبقات ۳۰ ساختمان، تعمیرات داخلی غیرمجاز۱۵ ساختمان، تبدیل وضعیت۱۰ساختمان و فعالیت ۲۰کارگاه ساختمانی متخلف نیز جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: طی سه‌ماه نخست سال جاری در راستای اجرای بند ۲۰ قانون شهرداری‌ها مبنی‌بر رفع مزاحمت کارگاه‌های صنفی مزاحم از طریق اجرای تمهیدات و تعطیلی۱۹ رأی قضائی و بر اساس بند ۱۴ قانون شهرداری‌ها مبنی‌بر رفع خطر از بناهای حادثه‌آفرین، چاله‌ها و اشیای مشرف به معابر عمومی۲رأی اجرا شده است و همچنین در اجرای ماده ۱۱۰قانون شهرداریها زمین های بایر و بناهای مخروبه ۲۶ مورد رای اجرا گردیده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اقدامات مدیریت پیشگیری و رفع تخلفات شهری در بخش کنترل دفع ضایعات ساختمانی در سطح شهر همچون تعطیلی کارگاه‌های ایجادکننده سد معابر و پیشگیری از تخلیه مصالح و نخاله در معابر عمومی اظهار کرد: در این زمینه ۷۵ اخطار صادر و ۵۰ کارگاه ساختمانی متخلف نیز تعطیل شده است.

کد مطلب 991781

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.