تصویب ۲۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی گیلان
م

استاندار گیلان از تصویب ۱۳۸ پرونده تسهیلاتی به ارزش ۲۴۰۰ میلیارد تومان در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان خبر داد و گفت: این تسهیلات با هدف تأمین سرمایه در گردش، رفع موانع تولید و تقویت فعالیت واحدهای اقتصادی از محل رونق تولید پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، هادی حق‌شناس امروز _یکشنبه چهارم مرداد_ در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌های عامل و فعالان اقتصادی برگزار شد، اظهار کرد: در این نشست ۱۳۸ پرونده تسهیلاتی به ارزش ۲۴۰۰ میلیارد تومان به تصویب رسید و شبکه بانکی باید با بهره‌گیری از ظرفیت منابع ملی، حمایت از واحدهای تولیدی و تأمین سرمایه در گردش بنگاه‌های اقتصادی را با جدیت دنبال کند.

وی با بیان اینکه استان در فصل اوج فعالیت‌های تولیدی قرار دارد، افزود: هدف از پرداخت تسهیلات رونق تولید، حمایت از واحدهایی است که با مشکل سرمایه در گردش مواجه هستند تا با تأمین منابع مالی مورد نیاز، روند تولید، اشتغال و فعالیت اقتصادی در استان تقویت شود.

استاندار گیلان با اشاره به بررسی مسائل و مشکلات پنج بنگاه اقتصادی استان در این جلسه، تصریح کرد: مشکلات این واحدها در حوزه تأمین تسهیلات، برق و برخی خدمات دستگاه‌های اجرایی با همکاری دستگاه‌های مرتبط و شبکه بانکی بررسی و تصمیمات لازم برای رفع موانع آن‌ها در نظر گرفته شد.

حق‌شناس با بیان اینکه جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با هدف بررسی مستمر مشکلات واحدهای تولیدی برگزار می‌شود، گفت: این نشست‌ها به‌صورت ماهانه و در صورت نیاز با فاصله زمانی کمتر تشکیل می‌شود تا روند رفع موانع تولید با سرعت بیشتری دنبال شود.

وی از همکاری شبکه بانکی و دستگاه‌های اجرایی قدردانی کرد و افزود: تمام پرونده‌های مطرح‌شده در این نشست با رویکرد حل مسئله و حمایت از تولیدکنندگان بررسی شد و همکاری بانک‌ها در مسیر رفع مشکلات واحدهای تولیدی قابل تقدیر است.

کد مطلب 991501

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.