پیشرفت در ساماندهی پرونده‌های مهریه/ تأکید محسنی‌اژه‌ای بر تداوم اصلاحات

رئیس قوه قضائیه با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه کاهش و ساماندهی پرونده‌های خانواده به‌ویژه مهریه گفت: این اقدامات کافی نیست و نیاز به راهکارهای جدید حقوقی و فقهی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی‌اژه‌ای امروز _یکشنبه چهارم مرداد_ در جریان سفر به قم و در دیدار با آیت‌الله سبحانی، به تشریح اقدامات و چالش‌های پیش‌روی دستگاه قضایی در حوزه پرونده‌های خانواده پرداخت و با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در سال‌های اخیر اظهار کرد: قوه قضائیه در زمینه کاهش و ساماندهی پرونده‌های خانواده، به‌ویژه پرونده‌های مرتبط با مهریه، گام‌های رو به جلویی برداشته است، اما همچنان تا رسیدن به شرایط مطلوب و متناسب با جامعه اسلامی فاصله وجود دارد.

وی با اشاره به عوامل مؤثر در افزایش پرونده‌های ورودی به دستگاه قضا گفت: بخشی از پرونده‌های قضایی ناشی از تأخیر در ایفای تعهدات و خسارات مربوط به دیرکرد در قراردادهای مالی از جمله اموال منقول و غیرمنقول است که موجب افزایش حجم دعاوی می‌شود.

رئیس قوه قضائیه تأکید کرد: برای کاهش این دسته از پرونده‌ها، ضروری است تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های حقوقی و فقهی و با همکاری حوزه‌های علمیه، راهکارها و ابتکارات جدیدی طراحی و اجرایی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای به روند بررسی درخواست‌های اعمال ماده ۴۷۷ اشاره کرد و توضیحاتی درباره نحوه رسیدگی به این درخواست‌ها در دستگاه قضایی ارائه داد.

کد مطلب 991414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین IR ۱۹:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    0 0
    بعضاً ما از کاه کوه می‌سازیم بجای زمان اجرای مهریه که استعلام دارایی مرد گرفته می‌شود در همان ابتدای ازدواج بر اساس واقعیت ثبت و پرداخت شود.دوم به محض تجمیع دارایی مرد و کارشناسی دادگستری همان روز سهم زن بر اساس سکه یا نقدی مشخص شود و بعد اگه زن خواست مزایده و تبدیل به سکه انجام شود.در این اقتصاد داغون که هر روز یک نرخ اعلام می‌شود و با جیب ملت هیچ سنخیتی ندارد باید دولت تصمیم معقول بگیرد ،ضمنا بعد از بدنیا آمدن فرزند باید سهم فرزند هم به آنها تعلق گرفته و به هر طرفی که فرزندان را دارد پرداخت شود