افزایش سینماهای کشور به ۸۷۵ سالن فعال

وزیر فرهنگ گفت: از دولت یازدهم تاکنون تعداد سالن‌های سینما در کشور به ۸۷۵ سالن افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدعباس صالحی در آیین افتتاح مجتمع فرهنگی و سینمایی آزادگان مشکین‌شهر اظهار کرد: مردم ایران همواره نشان داده‌اند که در کنار دفاع از عزت و تمامیت ارضی کشور، در عرصه سازندگی نیز با عزم و همدلی مسیر پیشرفت را ادامه می‌دهند و هیچ‌گاه در خدمت به ایران اسلامی از تلاش بازنمی‌ایستند.

وی با اشاره به افتتاح پروژه‌های عمرانی و فرهنگی در استان اردبیل، افزود: گزارش‌های ارائه‌شده از روند اجرای پروژه‌ها، بیانگر همکاری و همدلی میان مسؤولان، نهادهای عمومی و بخش‌های مختلف بوده و این هم‌افزایی، زمینه تکمیل طرح‌های عمرانی و فرهنگی و استمرار روند توسعه را فراهم کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پیشینه سینما در شمال‌غرب کشور بیان کرد: نخستین سالن سینمای ایران در سال ۱۲۷۶ در تبریز راه‌اندازی و چند سال بعد فعالیت سینما در تهران آغاز شد و از همین منطقه، سینما به‌عنوان یکی از مهم‌ترین هنرهای معاصر وارد ایران شد.

صالحی سینما را هنر هفتم و یکی از اثرگذارترین رسانه‌های عصر حاضر توصیف کرد و ادامه داد: سینما تنها یک ابزار سرگرمی نیست، بلکه در شکل‌گیری حافظه جمعی، انتقال مفاهیم فرهنگی، اجتماعی و هویتی و تأثیرگذاری بر سبک زندگی نسل‌های مختلف نقش‌آفرین است.

وی با اشاره به روند توسعه زیرساخت‌های سینمایی کشور اظهار کرد: در سال ۱۳۹۲ تنها ۲۵۵ سالن سینما در کشور وجود داشت اما با برنامه‌ریزی انجام‌شده از دولت یازدهم تاکنون، تعداد سالن‌های سینما به ۸۵۵ سالن افزایش یافته است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: تنها در دولت چهاردهم و با وجود شرایط خاص کشور، ۸۲ سالن سینما با ظرفیت ۱۶هزار صندلی به مجموعه زیرساخت‌های سینمایی کشور افزوده شده است.

صالحی با بیان اینکه حل مسائل ملی نیازمند وفاق و همگرایی است، خاطرنشان کرد: رویکرد مورد تأکید رئیس‌جمهور مبنی بر ایجاد وفاق ملی، در حوزه فرهنگ نیز نتایج ارزشمندی به همراه داشته و تجربه توسعه زیرساخت‌های سینمایی نمونه‌ای موفق از این رویکرد محسوب می‌شود.

وی با اشاره به افزایش استقبال مردم از سینما افزود: شمار مخاطبان سینما از حدود ۹میلیون نفر در سال ۱۳۹۲ به ۳۵میلیون نفر در سال گذشته رسیده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اینکه توسعه زیرساخت‌ها مقدمه رشد فرهنگی است، اظهار کرد: ساختمان‌ها، تجهیزات و سالن‌های سینما کالبد فعالیت‌های فرهنگی را شکل می‌دهند، اما آنچه به این زیرساخت‌ها هویت و ماندگاری می‌بخشد، ظرفیت‌های معنوی، تاریخی و فرهنگی ایران است.

صالحی افزود: ایران از ظرفیت‌های کم‌نظیری در حوزه تاریخ، ادبیات، اقلیم، قصه، شخصیت‌های برجسته، موضوعات اجتماعی و خلاقیت‌های هنری برخوردار است و بهره‌گیری از این سرمایه‌های فرهنگی می‌تواند زمینه تولید آثار ماندگار و تقویت جایگاه سینمای ایران را بیش از پیش فراهم کند.

کد مطلب 991317

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.