راه‌اندازی «فرهنگسرای مقاومت» در کرمان / توسعه مثلث مقاومت شهری با پیوستن کلان‌شهر مشهد

شهردار کرمان با اشاره به ابعاد تفاهم‌نامه جدید با شهرداری مشهد از تأسیس «فرهنگسرای مقاومت» در دیار کریمان خبر داد و گفت: ادبیات دیپلماسی شهری حول محور مقاومت باید در سراسر کشور گسترش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محسن تویسرکانی امروز _شنبه سوم مرداد_ در جریان امضای تفاهم‌نامه گردشگری مقاومت میان کرمان و مشهد در جمع خبرنگاران با تأکید بر پیوندهای عمیق و دیرینه میان مردم این دو خطه، اظهار کرد: کرمانی‌ها از دیرباز به واسطه ارادت قلبی به آستان مقدس علی بن موسی الرضا (ع)، پیوندی ناگسستنی با مشهد داشته‌اند؛ به طوری که مشهد مقدس همواره به عنوان خانه دوم مردم کرمان شناخته می‌شود.

وی با اشاره به جایگاه ویژه مزار مطهر سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان افزود: امروز کرمان به واسطه آرام گرفتن پیکر مطهر سیدالشهدای جبهه مقاومت به پایتخت جهان اسلام تبدیل شده است. از سوی دیگر، با توجه به تشییع و حضور تاریخی پیکر مطهر شهید در مشهد و در مجاورت حرم رضوی، ضرورت داشت تا اقدامات مشترک و منسجمی در حوزه ترویج مکتب مقاومت تعریف شود.

شهردار کرمان گفت: این تفاهم‌نامه علاوه بر تمرکز بر دیپلماسی شهری مقاومت، محورهای مهمی همچون توسعه صنایع خلاق، نوآوری‌های فرهنگی، صنایع دستی و هنری را شامل می‌شود. در همین راستا فرهنگسرای مقاومت در شهر کرمان راه‌اندازی خواهد شد تا بستر مناسبی برای هدایت طرح‌های مشترک فرهنگی میان دو کلان‌شهر ایجاد شود.

وی با اشاره به حضور چشمگیر زائران در مشهد مقدس هم‌زمان با مراسم وداع با رهبر شهید، با قدردانی از برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت شهرداری مشهد، افزود: بیش از ۲۵۰۰ زائر از استان کرمان برای شرکت در این مراسم راهی مشهد شدند. با وجود حضور میلیونی عاشقان خدمت و مقاومت، این رویداد بزرگ با کمترین چالش مدیریت شد که شایسته تقدیر است.

نبود تعارض تفاهم‌نامه‌های مقاومت شهری و حرکت به سمت هم‌افزایی همه‌جانبه

محسن تویسرکانی هم‌چنین در پاسخ به پرسش خبرنگار ایمنا درباره احتمال تداخل یا نقض مفاد این سند با تفاهم‌نامه پیشین شهرداری کرمان با شهرداری‌های یزد و دزفول تأکید کرد: این تفاهم‌نامه‌ها نه تنها یکدیگر را نقض نمی‌کنند، بلکه هم‌افزا و مکمل یکدیگر هستند.

وی تشریح کرد: سند همکاری پیشین میان کرمان، یزد و دزفول، پیوندی مثلث‌شکل برای تسهیل حضور زائران جنوب کشور در مزار حاج قاسم سلیمانی و اعزام زائران کرمانی به مناطق جنگی و اردوهای راهیان نور بود و اساساً ادبیات مقاومت نباید به مرزهای جغرافیایی خاصی محدود شود.

شهردار کرمان ادامه داد: امروز پیوستن کلان‌شهری مانند مشهد به این زنجیره، الگوی جدیدی از دیپلماسی شهری را ارائه می‌دهد و این ظرفیت وجود دارد تا تمام شهرداری‌های کشور به این شبکه ملی مقاومت بپیوندند.

کد مطلب 991203

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.