مانور غواصی در زاینده‌رود با هدف ارتقای آمادگی نیروهای عملیاتی برگزار شد

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: مانور عملیاتی و تست آمادگی اکیپ تخصصی غواصی ایستگاه ۸ این سازمان در زاینده‌رود با هدف ارتقای توان پاسخگویی نیروهای عملیاتی، افزایش هماهنگی تیمی و آمادگی برای مقابله با حوادث آبی برگزار شد.

آتشپاد امید باقری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در راستای ارتقای آمادگی عملیاتی و افزایش توان پاسخگویی نیروهای تخصصی غواصی، تست و مانور عملیاتی اکیپ غواصی ایستگاه ۸ سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در محدوده ناژوان و پل دنبه برگزار شد.

وی افزود: این مانور با حضور آتش‌پاد دوم لطفی، مدیر عملیات منطقه ۳، سرآتشیار رحمان‌زاده، مسئول غواصی و سرآتشیار دادفر، رئیس ایستگاه ۸ برگزار شد و طی آن غواصان در شرایط واقعی زاینده‌رود، از جمله کدر بودن آب و جریان نسبتاً شدید رودخانه، توانایی‌ها و مهارت‌های خود را مورد ارزیابی و تمرین قرار دادند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تاکید کرد: در این تمرین عملیاتی سه آیتم اصلی شامل جست‌وجوی فرد غرق‌شده در آب‌های کدر، عبور ایمن از عرض رودخانه با استفاده از تجهیزات تخصصی و تمرین هدایت و کار با قایق نجات توسط غواصان با موفقیت اجرا شد.

باقری گفت: اجرای مستمر چنین مانورهایی نقش مهمی در حفظ آمادگی جسمی و فنی نیروهای عملیاتی دارد و موجب افزایش هماهنگی تیمی، ارتقای سرعت عمل در حوادث آبی و کاهش زمان دسترسی به مصدومان می‌شود.

وی ادامه داد: تمرین در شرایط نزدیک به واقعیت باعث می‌شود غواصان در مأموریت‌های حساس و زمان‌بر با آمادگی کامل، تسلط بیشتر و قدرت تصمیم‌گیری مناسب‌تر وارد عمل شوند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اجرای مستمر برنامه‌های آموزشی، تمرینی و مانورهای تخصصی، همواره در مسیر ارتقای توان عملیاتی نیروها و ارائه خدمات ایمن، سریع و مؤثر به شهروندان گام برمی‌دارد.

کد مطلب 990724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.