تزریق ۲ همت به بافت روستایی خراسان جنوبی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی از آغاز معرفی چهار هزار متقاضی به شبکه بانکی برای دریافت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی ساخت و نوسازی مسکن روستایی خبر داد و گفت: مجموع اعتبار تخصیصیافته به این استان در قالب این طرح، ۲ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، قاسم تنها امروز _پنجشنبه یکم مرداد_ در جمع خبرنگاران با اشاره به ابلاغ سهمیه جدید تسهیلات مسکن روستایی با نرخ سود پنج درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله، اظهار کرد: روند معرفی متقاضیان به بانک‌های عامل آغاز شده و این تسهیلات صرفاً برای ساخت، نوسازی و بهسازی واحدهای روستایی در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اقدامات زیرساختی انجام‌شده در این استان، از افتتاح ۶۰ طرح هادی با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان خبر داد و افزود: این پروژه‌ها در ماه‌های گذشته و هم‌زمان با شرایط جنگ اقتصادی به سرانجام رسیده است.

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی همچنین به تکمیل هزار و ۵۰۰ واحد مسکن روستایی به عنوان یکی دیگر از تعهدات اجراشده در این دوره اشاره کرد و گفت: با وجود محدودیت‌های اعتباری، عملیات احداث این واحدها با اولویت مناطق محروم پیگیری و تحویل متقاضیان شد.

تنها در خصوص وضعیت مقاوم‌سازی بافت روستایی استان تصریح کرد: از مجموع ۸۸ هزار و ۸۳۵ واحد مسکونی شناساییشده در خراسان جنوبی، تاکنون بیش از ۵۶ هزار واحد معادل ۶۳.۲ درصد مقاوم‌سازی شده که این شاخص، ۷.۲ درصد بالاتر از میانگین کشوری یعنی ۵۶ درصد قرار دارد.

وی تأکید کرد: اولویت اصلی برنامه ابلاغی جدید، تقویت مقاومت واحدهای روستایی در برابر بلایای طبیعی است و در حوزه بازسازی واحدهای تخریبی، برنامه مستقل و جداگانه‌ای توسط بنیاد مسکن اعلام نشده است.

کد مطلب 990698

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.