آغاز اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور هراز

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران از امروز اعمال محدودیت‌های ترافیکی و انسداد شبانه در محور هراز به‌منظور اجرای عملیات احداث روشنایی تونل‌های این محور کوهستانی خبر داد.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی استان اظهار کرد: از امروز اعمال محدودیت‌های ترافیکی و انسداد شبانه در محور هراز به‌منظور اجرای عملیات احداث روشنایی تونل‌های این محور کوهستانی آغاز شد.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، عملیات احداث روشنایی تونل‌های دو، چهار و پنج و همچنین تونل سپاسد در محور هراز از امروز پنجشنبه آغاز شده است و به مدت ۲۰ روز ادامه خواهد داشت.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به زمان‌بندی دقیق این محدودیت‌ها گفت: از یکم تا بیستم مرداد سال‌جاری، در روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه هر هفته، از ساعت ۲۱:۰۰ تا ۰۵:۰۰ روز بعد، تردد در محدوده اجرای عملیات با محدودیت مواجه خواهد بود.

عبادی با بیان اینکه بر اساس این برنامه، روزهای شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه، محدودیتی برای تردد وجود نخواهد داشت، تاکید کرد: رانندگان و کاربران جاده‌ای توجه داشته باشند تردد در این محدوده با رعایت جوانب احتیاط و هماهنگی عوامل اجرایی امکان‌پذیر بوده و رانندگان ضمن توجه کامل به علائم و تابلوهای هشداردهنده، توصیه‌های عوامل پلیس راه و راهداری را جدی بگیرند.

وی با بیان اینکه اجرای این عملیات با هدف ارتقای ایمنی و بهبود روشنایی تونل‌های محور هراز انجام می‌شود که در نهایت به افزایش ضریب ایمنی سفرهای شبانه کمک خواهد کرد، خاطرنشان کرد: از رانندگان درخواست می‌شود ضمن برنامه‌ریزی مناسب برای سفر و رعایت محدودیت‌های اعلام‌شده، با عوامل پلیس راه و راهداری همکاری لازم را داشته باشند تا این عملیات عمرانی در کمترین زمان ممکن و با بالاترین سطح ایمنی به پایان برسد؛ همچنین مسافران و رانندگان محور هراز می‌توانند از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی پلیس راه و راهداری از آخرین وضعیت ترافیکی این محور مطلع شوند.

کد مطلب 990686

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.