تولید بیش از ۹۳ هزار محصول پیله ابریشم در مازندران

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران از پایان فصل برداشت پیله‌تر ابریشم در استان با تولید ۹۳ هزار و ۳۷۷ کیلوگرم محصول خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از روابط‌عمومی جهاد کشاورزی استان، اسدالله تیموری‌یانسری از پایان فصل برداشت پیله‌تر ابریشم در استان با تولید ۹۳ هزار و ۳۷۷ کیلوگرم محصول خبر داد و اظهار کرد: در سال‌جاری با مدیریت مناسب نهاده‌ها و شرایط اقلیمی مطلوب، تولید پیله‌تر ابریشم از نظر کمی و کیفی در وضعیت مناسبی قرار گرفت و مازندران جایگاه پنجم تولید این محصول در کشور را حفظ کرد.

وی افزود: در این دوره، دو هزار و ۹۷۷ جعبه تخم نوغان میان یک هزار و ۴۸۲ بهره‌بردار استان توزیع شد که حاصل آن تولید بیش از ۹۳ تن پیله‌تر ابریشم بود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به رشد قابل توجه قیمت این محصول گفت: میانگین قیمت توافقی خرید هر کیلوگرم پیله‌تر از ۴۸۰ هزار تومان در سال گذشته به یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان در سال‌جاری افزایش پیدا کرد که رشد بیش از ۷۰۰ هزار تومانی را نشان می‌دهد.

تیموری‌یانسری یادآور شد: این افزایش قیمت، بازگشت سرمایه مناسب‌تری را برای نوغانداران فراهم کرده و انگیزه توسعه فعالیت در این بخش را افزایش داده است.

وی نوغانداری را یکی از فعالیت‌های اقتصادی مناسب برای خانوارهای روستایی دانست و گفت: نیاز اندک به سرمایه اولیه، دوره کوتاه تولید و درآمدزایی مناسب، این صنعت را به گزینه‌ای مؤثر برای تکمیل معیشت روستاییان تبدیل کرده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر برنامه‌ریزی برای توسعه این بخش خاطرنشان کرد: افزایش کمی و کیفی تولید، توسعه نوغانداری، تقویت اشتغال پایدار و افزایش تاب‌آوری اقتصادی روستاها از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌روی سازمان در سال آینده خواهد بود.

کد مطلب 990655

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.