شب شعر «تسبیح واژه‌ها» با حضور شاعران آیینی در منطقه ۱۰ اصفهان برگزار می‌شود

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان از برگزاری شب شعر «تسبیح واژه‌ها» با حضور جمعی از شاعران آیینی استان خبر داد و گفت: این محفل ادبی با هدف پاسداشت فرهنگ عاشورا، ترویج معارف اهل‌بیت (ع)، تجلیل از شاعران پیشکسوت و تقویت جریان شعر آیینی، سه‌شنبه ۳۰ تیرماه در مسجد امام حسین (ع) اصفهان برگزار می‌شود.

محمد صیرفی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا از برگزاری شب شعر «تسبیح واژه‌ها» با حضور جمعی از شاعران آیینی استان اصفهان خبر داد و اظهار کرد: این محفل ادبی و فرهنگی با هدف پاسداشت فرهنگ عاشورا، ترویج ارزش‌های دینی و مذهبی و تقویت جریان شعر آیینی در میان علاقه مندان به فرهنگ اهل‌بیت (ع) برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه شعر آیینی یکی از تأثیرگذارترین ابزارهای انتقال مفاهیم دینی، اخلاقی و حماسی به نسل‌های مختلف است، افزود: واقعه عاشورا همواره الهام‌بخش شاعران و ادیبان ایران اسلامی بوده و خلق آثار ماندگار در حوزه شعر عاشورایی نقش مهمی در حفظ و انتقال فرهنگ ایثار، آزادگی و ولایتمداری داشته است که از همین رو شهرداری منطقه ۱۰ اصفهان تلاش کرده است با برگزاری چنین برنامه‌هایی زمینه حضور و هم‌افزایی شاعران و علاقه‌مندان به ادبیات آیینی را فراهم کند.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان ادامه داد: شب شعر «تسبیح واژه‌ها» فرصتی ارزشمند برای گردهمایی شاعران برجسته آیینی استان اصفهان است تا در فضایی صمیمی و معنوی تازه‌ترین سروده‌های خود را با موضوع قیام سیدالشهدا (ع)، فرهنگ عاشورا و مفاهیم ارزشی و دینی ارائه کنند و بی‌شک استمرار اینگونه برنامه‌ها می‌تواند در گسترش فرهنگ کتابخوانی، شعر و ادبیات متعهد و همچنین تقویت هویت فرهنگی جامعه نقش مؤثری ایفا کند.

صیرفی‌نژاد با اشاره به بخش‌های مختلف این برنامه گفت: علاوه بر شعرخوانی شاعران آیینی، از تعدادی از شاعران پیشکسوت و فعال این عرصه نیز تجلیل خواهد شد تا از سال‌ها تلاش و فعالیت فرهنگی آنان در حوزه شعر و ادب آیینی قدردانی شود و این اقدام در راستای تکریم سرمایه‌های فرهنگی شهر و الگوسازی برای نسل جوان صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان همواره حمایت از برنامه‌های فرهنگی، هنری و مذهبی را در دستور کار خود قرار داده و اعتقاد دارد توسعه فرهنگی در کنار توسعه عمرانی نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و افزایش سرمایه اجتماعی دارد و برگزاری محافل ادبی، نشست‌های فرهنگی و برنامه‌های مناسبتی، زمینه تعامل بیشتر میان هنرمندان، فرهیختگان و شهروندان را فراهم می‌کند.

مدیر منطقه ۱۰ شهرداری اصفهان از عموم علاقه‌مندان به شعر و ادب آیینی دعوت کرد تا در این مراسم معنوی حضور یابند و اظهار داشت: شب شعر «تسبیح واژه‌ها» روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ از ساعت ۲۰:۳۰ در مسجد امام حسین (ع)، واقع در اصفهان، خیابان معراج، کوی امامزاده، جنب فرهنگسرای استاد همایی برگزار می‌شود و امیدواریم با حضور شاعران، فرهیختگان و شهروندان، شاهد برگزاری شبی خاطره‌انگیز در گرامیداشت فرهنگ عاشورایی و ترویج معارف اهل‌بیت (ع) باشیم.

شب شعر «تسبیح واژه‌ها» با حضور شاعران آیینی در منطقه ۱۰ اصفهان برگزار می‌شود

کد مطلب 990261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.