امروز همه جریان‌های سیاسی باید برای دفاع از ایران در کنار هم باشند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام با تأکید بر ضرورت همبستگی ملی در شرایط حساس کشور، گفت: امروز زمان رقابت‌های سیاسی نیست، بلکه همه احزاب، تشکل‌ها و جریان‌های سیاسی باید فارغ از گرایش‌های حزبی برای دفاع از ایران، حفظ انسجام ملی و تقویت اقتدار کشور در کنار یکدیگر قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، تاج‌الدین صالحیان امروز _دوشنبه بیست و نهم تیر_ در نشست دبیران احزاب و تشکل‌های سیاسی استان، با تسلیت ایام سوگواری آقا اباعبدالله الحسین علیه السلام و گرامیداشت یاد شهدای جنگ رمضان ، از نقش احزاب، تشکل‌های سیاسی و اقشار مختلف مردم در دفاع از کیان کشور و حمایت از نظام جمهوری اسلامی و حضور مستمر در صحنه قدردانی کرد.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم و فعالان سیاسی در بیش از ۱۴۰ شب در برنامه‌ها و تجمعات مردمی، افزود: احزاب و تشکل‌های سیاسی با صدور بیانیه، حضور میدانی و روشنگری در جامعه، نقش مهمی در بسیج امکانات، حفظ آرامش، انسجام و تقویت سرمایه اجتماعی کشور ایفا کردند.

معاون سیاسی استاندار ایلام با اشاره به صدور مجوز فعالیت چهار حزب جدید در استان، این موضوع را نشانه پویایی فضای سیاسی استان دانست و تصریح کرد: افزایش فعالیت احزاب و تشکل‌های سیاسی می‌تواند زمینه‌ساز تقویت مشارکت اجتماعی، انتقال مطالبات مردم و کمک به تصمیم‌گیری بهتر مسئولان باشد.

صالحیان در ادامه با تشریح جایگاه راهبردی جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی، خاطرنشان کرد: قدرت‌های بزرگ طی قرون معاصر بویژه در دهه‌های اخیر همواره تلاش کرده‌اند با ابزارهایی همچون تحریم، فشار سیاسی، تهدید و جنگ، منافع خود را در منطقه خاورمیانه تأمین کنند، زیرا این منطقه از نظر ژئوپلیتیکی، اقتصادی، فرهنگی و انرژی از مهم‌ترین مناطق جهان به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی، منابع عظیم انرژی و تسلط بر تنگه هرمز از جایگاهی بی‌بدیل برخوردار است، گفت: بخش عمده ذخایر نفت و گاز جهان در این منطقه قرار دارد و تنگه هرمز نیز مهم‌ترین گذرگاه انرژی دنیا محسوب می‌شود که جایگزین واقعی ندارد؛ از همین رو جمهوری اسلامی ایران همواره در کانون توجه قدرت‌های جهانی قرار داشته است.

معاون سیاسی استاندار ایلام ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی در بیش از چهار دهه گذشته با اعمال تحریم‌های گسترده و فشارهای مختلف تلاش کردند جمهوری اسلامی را وادار به عقب‌نشینی کنند، اما ایستادگی ملت ایران موجب شد این سیاست‌ها به نتیجه نرسد و در نهایت به گزینه تقابل نظامی روی آوردند.

صالحیان با اشاره به جنگ تحمیلی اخیر خاطرنشان کرد: دشمن تصور می‌کرد با ایجاد فشار نظامی و شهادت فرماندهان ارشد، مردم دچار تزلزل شده و به خیابان‌ها خواهند آمد، اما این محاسبه نیز همانند گذشته اشتباه از آب درآمد و ملت ایران بار دیگر با وحدت و انسجام مثال‌زدنی از کشور و نظام خود دفاع کرد.

وی تأکید کرد: دشمن شناخت درستی از ملت ایران ندارد، زیرا هویت ایرانی و فرهنگ اسلامی مردم ایران اجازه نمی‌دهد در برابر تجاوز و سلطه‌طلبی بیگانگان تسلیم شوند و همین پیوند عمیق میان ایرانیت و اسلامیت مهم‌ترین عامل شکست محاسبات دشمن بوده است.

معاون سیاسی استاندار ایلام با بیان اینکه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با اقتدار از امنیت کشور دفاع کردند، گفت: در جنگ رمضان نیز در کنار توان نظامی، حضور مردم، هدایت‌های مقام معظم رهبری و همراهی مسئولان کشور از مهم‌ترین عوامل ناکامی دشمن در تحقق اهداف خود بود.

وی همچنین نقش دیپلماسی را در کنار اقتدار دفاعی مهم ارزیابی کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران در عرصه مذاکرات نیز با حفظ عزت و اقتدار از حقوق ملت دفاع کرده و در برابر فشارها و تهدیدهای خارجی عقب‌نشینی نکرده است.

صالحیان با تأکید بر نقش تعیین‌کننده نخبگان، احزاب و تشکل‌های سیاسی در شرایط کنونی، اظهار کرد: امروز مسئولیت فعالان سیاسی تنها محدود به فعالیت‌های حزبی نیست، بلکه باید با روشنگری، صدور بیانیه، گفت‌وگو با اقشار مختلف جامعه و حضور در صحنه، مردم را نسبت به ضرورت حفظ وحدت ملی و دفاع از منافع کشور آگاه کنند.

وی افزود: امروز اصلاح‌طلب، اصولگرا، اعتدال‌گرا و همه جریان‌های سیاسی باید اختلاف‌نظرها را کنار گذاشته و برای دفاع از ایران در کنار یکدیگر قرار گیرند، زیرا حفظ امنیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور مهم‌تر و فراتر از هر رقابت سیاسی است.

معاون سیاسی استاندار ایلام تصریح کرد: ممکن است کاستی‌ها، مشکلات و مطالباتی هم در کشور وجود داشته باشد، اما امروز اولویت اصلی، دفاع از ایران اسلامی، حفظ انسجام ملی و تقویت اقتدار کشور است و بدون تردید حضور مردم در صحنه، مهم‌ترین پیام اقتدار جمهوری اسلامی برای دشمنان خواهد بود.

به گزارش ایمنا، در این نشست، احکام دبیران چهار حزب همدلی مردم تحول‌خواه، جامعه اسلامی کارگران، پیشرو اصلاحات اتحاد ملت ایران اسلامی اعطا شد.

کد مطلب 990099

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.