پایان مأموریت ۵ ساله صباغی در شهرداری قزوین/ سرپرست شهرداری فردا معرفی می‌شود

رئیس شورای اسلامی شهر قزوین از پایان مأموریت ۵ ساله مهدی صباغی در شهرداری قزوین با ابلاغ اسکندر مؤمنی، وزیر کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فرج‌الله فصیحی رامندی در جمع خبرنگاران از پایان مأموریت مهدی صباغی در شهرداری قزوین خبر داد و اظهار کرد: پس از بررسی مستندات قانونیِ مربوط به پایان مأموریت مهدی صباغ و ارسال آن به وزارت کشور، وزیر کشور با تأیید فرآیند طی‌شده، با پایان مأموریت وی در شهرداری قزوین موافقت کرد.

وی افزود: وزارت کشور طی نامه‌ای، این موضوع را جهت انجام مراحل قانونیِ بعدی به مدیریت استان ابلاغ کرده است. با توجه به ابلاغ رسمیِ موافقت وزیر کشور به استانداری قزوین این موضوع به شورای شهر قزوین ابلاغ شده و شورای شهر موظف است در کوتاه‌ترین زمان ممکن و در نخستین جلسه رسمی خود، انتخاب سرپرست شهرداری قزوین را در دستور کار قرار دهد.

رئیس شورای شهر قزوین با بیان اینکه شورای شهر در نخستین جلسه خود نسبت به انتخاب سرپرست شهرداری قزوین اقدام خواهد کرد، گفت: احتمال می‌رود این انتخاب در جلسه فردا انجام شود. ملاک عمل شورا از ابتدا اجرای قانون و نظر وزیر کشور بوده و روند انتخاب سرپرست نیز بر همین اساس انجام خواهد شد.

فصیحی رامندی ادامه داد: بر اساس قانون بایستی انتخاب سرپرست از میان معاونان و یا ذی‌حساب شهرداری قزوین به مدت سه ماه صورت گیرد که این مدت می‌تواند تمدید شود.

کد مطلب 990090

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.