جهش البرز در صدور اسناد مالکیت روستایی و کسب رتبه چهارم کشوری

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز از دستیابی استان البرز به رتبه چهارم کشور در حوزه صدور اسناد روستایی خبر داد و گفت: تاکنون ۴۴ درصد از سهمیه پیش‌بینی شده برای سال جاری محقق شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز مهندس دیوسالار بعد ظهر امروز_شنبه بیست‌وهفتم تیر_در حاشیه جلسه وبیناری تبیین برنامه عملیاتی قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی و تعویض اسناد مالکیت دفترچه‌ای به تک‌برگ، در جمع خبرنگاران عملکرد این استان در حوزه تثبیت مالکیت اراضی روستایی را مطلوب ارزیابی کرد.

وی با اشاره به آمار عملکردی سال جاری افزود: از ابتدای سال تاکنون ۶۶۱ جلد سند روستایی در استان البرز صادر شده است که این روند موفق، جایگاه استان را به رتبه چهارم در سطح کشور ارتقا داده است.

مدیرکل بنیاد مسکن استان البرز با اشاره به چشم‌انداز پیش‌رو برای ماه‌های باقی‌مانده از سال خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری مجموع اسناد صادر شده در این حوزه به ۱۵۰۰ جلد برسد.

دیوسالار در پایان با تاکید بر تداوم پیگیری‌ها برای اجرای دقیق قانون، تصریح کرد: تاکنون ۴۴ درصد از سهمیه تخصیصی استان در حوزه صدور اسناد روستایی محقق شده است و با همکاری دستگاه‌های متولی، روند تعویض اسناد دفترچه‌ای به تک‌برگ با جدیت ادامه خواهد یافت.

کد مطلب 989483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.