همه دستگاه‌ها برای تسهیل حضور زائران اربعین پای کار باشند

استاندار کرمان گفت: در شرایط فعلی همه مسئولان باید با احساس مسئولیت بیشتر، برای فراهم‌سازی بستر مناسب حضور مردم در مراسم اربعین تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محمدعلی طالبی امروز _شنبه بیست‌وهفتم تیر_ در جلسه ستاد اربعین با تأکید بر لزوم افزایش مسئولیت‌پذیری دستگاه‌های اجرایی برای خدمت‌رسانی مطلوب به زائران اربعین، اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی، باید در هر جایگاهی احساس مسئولیت بیشتری نسبت به این رسالت داشته باشیم.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های رئیس، اعضای ستاد اربعین استان و کمیته‌های اجرایی، با اشاره به ضرورت آمادگی همه‌جانبه دستگاه‌ها برای اربعین افزود: تمامی مسئولان و دستگاه‌ها باید با مسئولیت‌پذیری بیشتر نسبت به وظایف، برای فراهم کردن بستر مناسب حضور مردم در مراسم، تمام توان خود را به کار بگیرند.

استاندار کرمان گفت: استان کرمان همواره و به‌ویژه در سال گذشته مشارکت بسیار خوبی از سوی مردم در مراسم اربعین داشته و ستاد اربعین استان نیز به عنوان ستاد برتر کشور انتخاب شده است و امیدواریم در کنار ادای دین و انجام وظیفه نسبت به مراسم اربعین، این جایگاه و رتبه نیز بار دیگر برای استان کرمان تکرار شود.

وی خواستار رفع کاستی‌ها در فرصت باقی‌مانده و برگزاری ستادهای شهرستانی با مدیریت فرمانداران شد و تصریح کرد: لازم است با برگزاری نشست‌های منظم و ایجاد هماهنگی‌های لازم، موضوعات مربوط به ستاد اربعین با دقت بیشتری پیگیری شود تا مشکلی وجود نداشته باشد.

کد مطلب 989441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.