ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته برای رفع موانع تقاطع شهرک صنعتی شماره یک خرم‌آباد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان از جابه‌جایی لوله‌های تأسیسات آب در تقاطع غیرهمسطح شهرک صنعتی شماره یک خرم‌آباد طی ۴۸ ساعت آینده خبر داد و گفت: با آغاز عملیات آسفالت‌ریزی، هم‌زمان اقدامات لازم برای رفع معارضان ملکی و تکمیل راستگردهای این پروژه نیز با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، مهدی مجیدی، امروز _ جمعه بیست و ششم تیر_ در جریان بازدید میدانی از پروژه تقاطع غیرهمسطح شهرک صنعتی شماره یک خرم‌آباد، بر ضرورت تسریع در روند اجرای این پروژه مهم ترافیکی تأکید کرد و اظهار کرد: بر اساس دستور صادرشده، لوله‌های تأسیسات آب که در بستر این تقاطع قرار دارند، حداکثر ظرف ۴۸ ساعت آینده جابه‌جا خواهند شد تا بلافاصله عملیات آسفالت‌ریزی در مسیر آغاز شود.

وی با اشاره به پیش‌بینی تمهیدات لازم برای هدایت و کنترل روان‌آب‌های سطحی در این محدوده افزود: به‌منظور رفع مشکل آب‌گرفتگی، شش حلقه چاه جذبی در کف تقاطع اجرا شده است که با بهره‌برداری از آن‌ها، مشکل تجمع آب‌های سطحی در این نقطه به‌طور کامل برطرف خواهد شد و تردد شهروندان در این مسیر بدون نگرانی از آب‌گرفتگی انجام می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان در ادامه با اشاره به موانع موجود در اجرای راستگردهای این پروژه گفت: در سه ضلع تقاطع، معارضان ملکی وجود دارند که موجب کندی روند اجرایی شده‌اند. از این‌رو مقرر شد اداره‌کل راه و شهرسازی استان با همکاری فرمانداری و اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، در کوتاه‌ترین زمان ممکن نشست‌های کارشناسی را برگزار کرده و روند توافق با مالکان را تسریع کند تا اجرای راستگردها بدون وقفه ادامه یابد.

مجیدی با تأکید بر اینکه رفع گره‌های ترافیکی و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهری از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت استان است، خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط موظف‌اند با هماهنگی و تعامل مستمر، موانع پیش‌روی این پروژه را برطرف کنند و پیگیری‌ها تا رفع کامل مشکلات و دستیابی به نتیجه نهایی با جدیت ادامه خواهد داشت.

هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، مسیر تکمیل زیرگذر شهرک صنعتی شماره یک را هموار کرد

فرزاد محمدی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان نیز، با تأکید بر اهمیت راهبردی این طرح اظهار کرد: اجرای این پروژه از مهم‌ترین مطالبات صنعتگران، سرمایه‌گذاران و واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی شماره یک خرم‌آباد به شمار می‌رود و تکمیل آن، افزون بر ارتقای ایمنی تردد، زمینه تسهیل حمل‌ونقل مواد اولیه و محصولات تولیدی را فراهم کرده و نقش مؤثری در رونق فعالیت‌های اقتصادی و توسعه ظرفیت‌های تولیدی این مجموعه خواهد داشت.

وی ادامه داد: در ماه‌های گذشته، با پیگیری‌های مستمر شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان و حمایت استانداری، بخش قابل توجهی از موانع اجرایی این پروژه شناسایی و بررسی شده است. در بازدید امروز نیز با حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط، نمایندگان معارضان و پیمانکار، مسائل باقی‌مانده به‌صورت میدانی مورد ارزیابی قرار گرفت تا تصمیمات لازم برای رفع موانع و تسریع در روند اجرای پروژه اتخاذ شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان با قدردانی از حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل پروژه، تصریح کرد: حضور هم‌زمان مسئولان تصمیم‌گیر در محل اجرای طرح، فرصت مناسبی برای هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف، رفع اختلافات موجود و اتخاذ تصمیمات اجرایی و عملیاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن فراهم کرد.

محمدی با اشاره به عزم جدی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان برای تکمیل طرح‌های زیربنایی، خاطرنشان کرد: این شرکت با تمام ظرفیت و در تعامل نزدیک با استانداری و سایر دستگاه‌های اجرایی، اجرای پروژه‌های زیرساختی را با جدیت دنبال می‌کند. امیدواریم با اجرای مصوبات و دستورات صادرشده در این بازدید، روند اجرایی زیرگذر شهرک صنعتی شماره یک خرم‌آباد شتاب بیشتری بگیرد و در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره‌برداری از این پروژه مهم باشیم؛ پروژه‌ای که با افزایش ایمنی تردد، روان‌سازی جریان ترافیک و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به واحدهای تولیدی، نقش مؤثری در توسعه این شهرک صنعتی ایفا خواهد کرد.

کد مطلب 989172

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.