متعهد به برقراری نظم برابر اقتصادی در جهان هستیم/ تامین امنیت خلیج‌فارس با مشارکت همسایگان

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در اجلاس دوازدهم وزرای کار و اشتغال بریکس به میزبانی هند گفت: ما از همین نشست اعتراض خود را نسبت به جنگ‌افروزی به همه جهان اعلام می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، احمد میدری در اجلاس دوازدهم وزرای کار و اشتغال بریکس به میزبانی هند، خطاب به نماینده اماراتی اظهار کرد: ما هیچ وقت شروع‌کننده حمله به هیچ کشوری نبودیم. ایران نماد صلح‌خواهی در جهان است، اما اگر به خاک و مردم کشور ما حمله شود با تمام توان از خود دفاع خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: ایران معتقد است امنیت کشورهای منطقه خلیج فارس را ما و کشورهای همسایه می‌توانیم در کنار هم تأمین کنیم و نیازی به دخالت کشورهای دیگر از سایر نقاط جهان نیست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به اظهارات مداخله‌جویانه امارات گفت: ما از امارات می‌خواهیم سرزمین خود را در اختیار دشمنان ایران قرار ندهد و جلوی مداخله از طریق خاک خود را بگیرد.

میدری در دوازدهمین نشست وزرای کار و اشتغال بریکس ضمن پیشنهاد طراحی نظم برابر اقتصادی در جهان را توسط بریکس مطرح کرد.

وی بر رایزنی پیرامون توسعه اشتغال و ضرورت ایستادگی در برابر استعمار نوین و برقراری نظم عادلانه جهانی تأکید کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست که در حیدرآباد هند برگزار شد، گفت: این نشست، بستری برای تبادل دیدگاه‌های ملی پیرامون حوزه‌های رفاه و اقتصاد کار است.

میدری ضمن قدردانی از میزبانی هند، بر اهمیت اهداف بنیادین نشست بریکس تأکید کرد.

وی با اشاره به شرایط حساس منطقه‌ای و رویارویی کشور با تجاوزات اخیر با تأکید بر این که امنیت خلیج‌فارس تنها با مشارکت کشورهای همسایه قابل ‌تأمین است، تصریح کرد: ایران معتقد است نیازی به حضور نیروهای فرامنطقه‌ای در منطقه وجود ندارد و کشورهای همسایه ظرفیت کامل برای برقراری ثبات پایدار را دارا هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان این که کشورم در یک جنگ ناخواسته وارد شده است و ما عزادار کودکان و مردم بی‌گناه و عزادار رهبر فقید کشورمان در جریان جنگ اخیر هستیم، تاکید کرد: من اینجا آمده‌ام، زیرا اعتقاد دارم گروه کشورهای بریکس برای یک هدف بزرگ تاسیس شده است .

میدری در ادامه با اشاره به بیانیه هفدهمین اجلاس سران بریکس در«ریودوژانیرو»، تعهد به صلح، حل‌وفصل مسالمت‌آمیز منازعات، ایجاد نظم عادلانه را اولویت این ائتلاف دانست.

وی با یادآوری پیشینه تمدنی و تاریخی کشورهای عضو بریکس نظیر ایران، چین، هند و روسیه افزود: تاریخ گواهی می‌دهد که این کشورها بدون توسل به استعمار، مهد تمدن و خالق ثروت بوده‌اند. با این حال، تجربه تاریخی به ما می‌آموزد که بدون مقاومت در برابر قدرت‌های استعمارگر اقتصادی، حفظ تمدن و شکوفایی ممکن نیست.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کشورهای عضو بریکس خواست با به کارگیری موضعی واحد، مانع تکرار تجربه‌های تلخ تاریخی شوند و مسیر تحقق جهانی آباد و بدون تجاوز را هموار کنند.

میدری با تأکید بر این که ایران به‌دنبال جنگ نیست، اما در برابر تجاوز سکوت نخواهد کرد، از اعضای بریکس خواست تا بر پایه احترام متقابل، در سمت درست تاریخ بایستند و مانع از تکرار الگوهای «امپریالیسم نو و استعمار نو» شوند.

وی خاطرنشان کرد: کشورهای عضو بریکس با هم‌افزایی می‌توانند جهانی ثروتمند، صلح‌آمیز و به‌دور از استثمار را برای آیندگان رقم بزنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود هدف از این حضور را تشریح الگوهای ایرانی توسعه اشتغال و تقویت پیوندهای چندجانبه خواند.

گفتنی است این نشست طی دو روز با حضور وزرا و نمایندگان کشورهای عضو بریکس برگزارشد و محور اصلی آن بررسی راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه اشتغال، بازار کار و تأمین اجتماعی بود.

وزرای حاضر در این رویداد دو روزه، اولویت‌های اصلی خود را با حضور نمایندگان سازمان بین‌المللی کار (ILO) و نهادهای بین‌المللی بررسی کردند.

 دیدارهای دوجانبه با وزرای کار روسیه، هند و اندونزی بخشی از برنامه فشرده ایران برای شکل‌دهی به نظم نوین اقتصادی در حاشیه اجلاس بریکس است و سیاست‌گذاری در حوزه حمایت‌های اجتماعی و کاهش بیکاری با تکیه بر تجارب اعضای بریکس، کلیدواژه اصلی این گفت‌وگوها به شمار می‌رود.

کد مطلب 988875

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.